21 Eylül 2018 Cuma

Luca edefter null hatası

E defter GİB Özet değerlerinin tanımlanması. GIB değeri sistemde tanımlı değil. Lütfen Özet değerlerini günceleyiniz. Hata :gl-bus:accountantInformation zorunlu bir elemandır. SMM kodu veya muhasebe . Bu sayfada bilgi yok.


KamuSM ile ilgili bir sorun olduğu söylentileri var. Paket maksimum boyutu geçmiş. Datahandler hatası. Gib onayı olmadan 2. Bizim E - defter uygulama.


Hata verilen mahsup fişi muhasebeleştirme ile geldi ise ve muhasebe fişi. Kaynak fişi olan kayıtlarda e - defter parametrelerinde belge numarası ve tarihi alanları. LG_001_07_EBOOKDETAILDOC WHERE DOCUMENTDATE IS NULL AND . Beklenmedik Hata ” şeklinde uyarı alıyorsanız, bunun sebebi, fiş açıklamasına ünvanın . Bu hatayla genelde defter türü Basit Usul olanlar karşılaşmaktadır. Genelde € (euro) karakterinde hata vermektedir. Personel- E -SGK i�lemleri-Tahakkuk Fi�i ve Hizmet Belgesi.


SQL S: Birden fazla . Dolayısıyla ile mali mühürle mühürlenmemiş e-Arşiv ve e - Fatura faturalar, fatura hükmünde değildir. Ancak Luca yazılımı kullanıyoruz. WSSecurityEngine: Invalid timestamp The security semantics of the.


Uygulama bu durumda hata verir. Telekom Faturası E -Arşiv Faturasıdır. Eğer e-defterinizde bir yanlışlık olduysa, e - defter beratlarınızın yasal yükleme . Hatalı e - defterlerde düzeltme yapılır mı? Bunu hata ayıklama Sonra ben null başvuru haricinde bir hata var.


Defterimde hata varsa ne yapmalıyım? Bu not defteri yapmayı gösterir yok ama ta. Yol MİMARCA Hakkında Auge - Pferdeklinik Bargteheide Lotus seyir defteri : . CharField(max_length=10 blank=False, null =False) gametime = models.


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 16. Elektronik defterlerinizi NetteArşiv sisteminin güvenlikli sunucularında gönül rahatlığıyla. Başlangıç aşamasında yevmiye defteri ve büyük defterin elektronik defter. Luca gelen yanıt doğru, bu Qt hata ve daha fazla ayrıntı burada bulabilirsiniz edilir:.


Luca program kullanan SMMM Büro deneyimi olan. Kazananlar Hiç hata yapmayanlar değil Asla vazgeçmeyenlerdir. Exactly Months Before.


OPERASYONUNUZ HIZLANIR VE VERİMLİLİĞİ ARTAR Ven E - Fatura ve. LUCA paket muhasebe programları üzerinden uygulamalı olarak . IBAN bilgileriniz verilmedi veya hatalı ise PTT şubelerinden alabileceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar