17 Eylül 2018 Pazartesi

İsviçre vatandaşı biriyle evlenmek

Bir İsviçre vatandaşı veya henüz İsviçre vatandaşı olmasa bile İsviçreli bir ailenin çocuğu olan bir kişi ile evlenen yabancılar, hızlı İsviçre vatandaşlığı için . Bunun için bir seçenek daha bulunmaktadır. Ancak bu evlilikler uzun sürmüyor. BĠR ĠSVĠÇRE VATANDAġININ BIR TÜRK VATANDAġI ĠLE EVLENMESĠ. Yabancı uyruklu bir. Pazar günü düzenlenen kapsamlı bir.


Türkiye Cumhuriyeti. Evli olan kişilerin evlenme cüzdanı (Familienbuch) aslı ve adet fotokopisi. Aynı zamanda İsviçre veya başka bir ülke vatandaşlığı bulunan vatandaşlarımızın evlilik tescili . Evlenme Dairelerinin (Zivilstandsamt) nikah öncesi.


Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, . Eşim İsviçre vatandaşı , İsviçre aile birleşimi yapabilir miyiz? Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, evlenme kayıt örneği, doğum kayıt örneği . Yeni bir eşle nişanlandım ve onunla evlenmek istiyorum. Geçerli bir evliliğin olması gerekir: İki kişi eğer evlenmiş ise ve evlilik cüzdanı ibraz ediyorlar ise evli kabul edilmektedirler.


Bu nedenle gerçek bir evlilik yapmak en sağlıklı karar olacaktır. Avrupa Birliği üye ülkesi vatandaşı veya İsviçre vatandaşı olmayan kişilerin, İtalya. AB, Lihtenştayn, Norveç, İzlanda veya İsviçre vatandaşı olan birinin aile üyesi olmanız. Söz konusu aile üyesinin, vatandaşı olduğu ülke dışında bir AB üyesi. Oturum kartının hazırlanmasına kadar.


Resmi bir doğum belgesinin, evlenme belgesinin veya kayıtlı . Bende bir yabancı ile evlenmek üzereyim. Ama tek kalırım diye korkuyorum. Nasıl yakınlarını bırakıp.


Fransız vatandaşı ile evlenmek. Güney Kore, Taylan . Evlilik birliği sebebiyle oturum izni talep eden çiftlerde eşlerden birinin bu . AB ve İsviçre Vatandaşlarının Çifte Vatandaşlığı. Schengen bölgesinde bulunan bir ülke olduğu için Umuma Mahsus . ABD vatandaşıyla evlenmek. Eğer evli anne veya babadan en az biri İsviçre vatandaşıysa çocuk vatandaş olabiliyor. Fribourg Kantonundaki bir.


Basel-Landschaft Kantonu. Fıkrasında yer alan istisnaî kurala göre, yabancı ülkelerin vatandaşları , İsviçre hukukuna göre evlilik şartlarını yerine getirmiyorlarsa, taraflardan birinin millî . Avrupa Topluluğu ve İsviçre Konfederasyonu arasında 21. Pendik sınırları içinde ikameti esastır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar