21 Haziran 2018 Perşembe

Tanzanyanın neyi meşhur

Bunun dışında mısır unundan yapılan ugali adını verdikleri lapa meşhurdur. Gezim esnasında meşhur Zanzibar yemekleri ile de karşılaşma imkanımız olmadı. Adanın mutfağında tropikal meyveler, deniz ürünleri, baharatlar . Yüzyıllar boyu, ülke Arap fatihlerinin boyunduruğu . Serengeti milli parkı her sene yaklaşık milyon hayvanın büyük göçüyle ünlüdür. Bu arad ne kadar şanslı olduğumuzu öğrendik, gündüz beklenen yağmur sabaha karşı yağmış ve bitmişti, bulutlar dağılıyor ve pırıl pırıl bir gün bizi bekliyordu.


Ne zaman seyahat ediyorsunuz? Ama vize ücretinden çekinmeyin çünkü ülkenin ne kadar ucuz olduğunu. Tanzanya Bölgesindeki Hediyelik ve Özel Eşya Dükkanları. Doğanın ne kadar harika olduğunu kanıtlayacak bir yer şehir Arusha. Ayrıca ülkenin meşhur kahvesini de mutlaka denemelisiniz.


The Rock restoranını görme. Bu ne sadece bir safari ne de deniz tatili. Uçaktan indiğiniz andan, dönüş uçağına bineceğiniz son ana kadar bir deneyim silsilesi olacak. Burada geniş gövdeli, narin ince dalları olan meşhur “bao bao” ağaçları var. Yaklaşık dakika sonra söylediğinin ne kadar gerçek olduğunu anladık.


Asya ve İngiliz mimarilerinin karışımına sahip binalarıyla meşhurdur. Hani şu uyku hastalığı yapan meşhur sinekler. Dünya Ekonomik Özgürlük Endeksi. Darüsselam şehrinde bu gibi yerlere ulaşmak mümkündür.


Fukaralığın ne olduğunu gördüm. Onun dışında ne zaman gelseniz burası güzel. Zira meşhur Migration yani göç döneminde Ekim ayı boyunca . Bir insanın hayatının sadece Pirinç üzerine kurulu olması ne gariptir değil mi ? TANZANYA Serengeti Ulusal Parkı, Sultan Sarayı. TAYLAND Çivi Adası, Fil Yarışları, Bangkok Şehri, Tayland Uçurtmaları, Maymun Festivali, . Kategoriler: AfrikaGezi Rehberi Tanzanya.


THİS İS AFRİKA bu meşhur sözün gün gelip de bize söyleneceğine ihtimal. Ağustos ayına plan yapmayın. Mayıs Gazete Manşetleri Gazeteler bugün ne yazdı? Bu kadar zor olunca da boşverdik ve ne sınır girişlerinde kimse sordu ne.


Swahili cümlesi oldu . Planlama derken her gün, her dakika ne yapacağımızı planlamak değil,. White sands(beyaz kum) dedikleri, denizi ve kumuyla meşhur. Dar es Salaam, nefes kesen deniz manzarası ve liman ile meşhur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar