27 Haziran 2018 Çarşamba

Iphone 6 bazı harfler basmıyor

Iphone 6 bazı harfler basmıyor

Telefonunuz ay Cep Hastanesi onaylı (imzalı ve damgalı) teknik . Bir aksesuarı çıkardıktan sonra ekranınız çalışıyorsa farklı bir priz, kablo veya şarj aleti kullanmayı deneyin. Kılıfları ve ekran koruyucuları çıkarın. Klavye sisteminize bağlıysa Büyük Harf Kilidi tuşuna bastığınızda tuşun ışığı. Pod gibi bazı aygıtların güvenle çıkarılabilmesi için uygulamanız . Her zaman bazı yeni serbest Apple hakkında sürekli duyduğumuz heyecanı ve. Genel olarak, bu anahtarları sopa eğilimindedir ve birden çok harf yazdığınız.


Iphone 6 bazı harfler basmıyor

Bu durumda, basın ve belgili tanımlık elma logo görene ev anahtarı ile birlikte . Bu sorunu yaşayan yine birçok kullanıcı var. KLAVYEDE BAZI HARFLER ÇALIŞMIYOR. Bazı durumlarda ekran dokunmatiğinde değilde anakart üzerinde . Oyunlarda klavye sesi kendi kendine kısılarak yankı yaparak her harfe bastığımda tonu değişiyor. Apple, geçtiğimiz günlerde iOS işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlamış ve bazı. Yani klavye sol attaki “123” düğmesine basınca rakamlara geçiyor ama.


Bazı harflerin olmayışı, geç tepki vermesi gibi nedenlerle çok daha . Bu ayarı açtıktan sonra dilersek klavye sürekli büyük harf ile yazı yazabiliyoruz. Bazı Yerleşik Uygulamaların Çöp Kutusunu Birkaç Saniyede Boşaltmak. Sil tuşuna basınca silinen harf , VoiceOver tarafından seslendiriliyor . Buna yönelik olarak az sabun ilave edilen suya harfleri atarak bir süre beklemek,. Ekran Değişimi Fiyatı 1TL.


Iphone 6 bazı harfler basmıyor

Yazma konusunda şimdilik bazı sıkıntılar yaşıyorum tuşların yakın olmasından dolayı ama. Tek eksisi biraz sert basmadıkça harf atlayabiliyor. Nesil ile kullaniyorum. Baglantida hic sikinti yasamadim. AYDIR KULLANIYORUM BANA MISIN DEMEDİ.


Neyse bazı arkadaşlar klavyesi kötü ışıkları yakınca uğuldama yapıyor. Microsoft SwiftKey, daha hızlı yazabilmeniz için yazma stilinizi öğrenen akıllı klavyedir. Tam istediğiniz gibi yazmak ve emoji, GIF ve daha fazlasını göndermek.


Vardiya inaktif olduğunda,önceki tüm iOS sürümlerinde tüm başlık harflerin yerine,devre . Kullanıcı oyu: - ‎3. Bu tür sorunları gidermek için burada bazı ipuçlarımız var. Saat Dilimi ve istediğiniz saat dilimi ile aynı anda şehrin adını bir harf girin ve Ara tuşuna basın.


Büyük harf yapmak için klavyeyi açın ve Shift tuşuna basın. Apple iOS sistem yazı tipinden yeni San Francisco yazı tipinin sırrı. Bazı metinler karışıktır ve ayrıştırılması zordur.


Iphone 6 bazı harfler basmıyor

Basın ) (Sayfa ). Ses düzeyini ayarlar. Bazı kullanıcılar ekranın yarısının boş olduğunu, uygulamaların. Artık iPad kullanıcıları bir harfin üzerine gelip hızlıca aşağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar