18 Haziran 2018 Pazartesi

İzmir19 mayıs etkinlikleri

Filtre Seçenekleri. Tüm Şehirler, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Adıyaman, Afyon . ZMİR GENÇLİK FESTİVALİ KAMP FESTİVALİ ve ETKİNLİKLERİ. Yer: İnciraltı Kent Ormanı. Gençler her gün birbirinden renkli etkinlik ve eğlencelerin . Etiketler › izmir mayıs etkinlikleri. Bu değere sağlayacağınız katkılar için . Belirtilen saat kapı açılış saatidir.


Dijital platformlardan yayınlanacak pek çok etkinliğin yanı . Etkinlik Tasarım bölümü öğrencilerini . Hazırlanan videolar sosyal medyada büyük beğeni topladı. Zeybek, Bando ve Greenbox fotoğraf çekimi etkinlikleri ile devam etti. Melek Mosso ve Fatma Turgut . Haberler › GENEL rayhaber. Ağustos Per İhale İlanı : Ünye Limanı. Kültürel ve sportif etkinlikler , tüm mahallelerde coşku yarattı.


Başkan Ali Engin “ 19. Gençlik festivali etkinlik programı da açıklandı. Wings for Life World Run etkinliğine katılım başvuruları başladı. Büyükşehir Belediyesi . Atatürk olarak değiştirilmesi nedeniyle yapılacak etkinlikleri , birkaç saat. En güzel zamanları birlikte geçirelim.


Arena artık senin yerin. KÜLTÜR SANATTA BU AY. TIYATRO, FESTIVAL, SINEMA, SERGI, KONSER , TOPLANTI_PANEL, DIGER. Lütfen seçim yapınız. Mayıs - Çevrimiçi Hazine Avı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar