22 Haziran 2018 Cuma

Kardeş eli su kuyusu

Kardeş eli su kuyusu

Su kuyusu bağış yapmak isteyenler sayfamızı ziyaret edebilir. Kardeş Eli Derneği Vergiden Muaf Değildir. Afrika bölgelerinde kuraklık sebebiyle su kuyusu derinlikleri ila metre mesafe aralığındadır. Bitki ve hayvanlar, ister.


Kardeş eli su kuyusu

Su Kuyusu Açtığımız Bölgeler ve Fiyatları. SU KUYUSU HABERLERİ. Unutulmuş Diyarlara Çare Eli. Eşi Hilal Albayrak başta olmak üzere Albayrak . Kardeşeli İnsani Yardım Derneği Afrika Uganda Arakan Bangladeş bölgelerinde proje kapsamında su kuyusu açtığını duyurdu.


Tüm acılara rağmen bugün bir aradayız , bir kuvvetiz , el eli yıkar , döner yüzü . Kardeşin , kardeşine kılıç çekeceği acı günlerdi. Ali , Talha (ra) ve Zübeyr (ra) ile savaş olmadan önce . Su çıkan sekilere sebze, susuz bölgelereyse su istemeyen şeyler ekerlermiş. Hemen her işe eli yatkındı onun. Fehmi ve Bahri iki kardeş , önlerine kattıkları beyaz Mısır eşekleriyle birlikte kar kuyusunun başına vardıklarında, . Hele bakın şu bizim lehçedeki “modernist mülahazalar” ne menem bir şeymiş.


Kardeş eli su kuyusu

Birkaç yüz kuyu kazıldı. On dokuz yıldır esarette bulunan Su -vu ile savaşta esir alman Maxun bu suretle esa​retten kurtuldular (milâttan önce 81). Bölge koşullarına göre değişen kuyu çeşitlerinin açılış şekilleri de değişmektedir.


Zanlı ve kız kardeşi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar