20 Haziran 2018 Çarşamba

Kuruyemiş fabrikaları

Online kuruyemiş marketimize girerek en taze ve hijyenik kuruyemiş siparişini verebilirsiniz. Yapılan bir araştırmaya göre , . Cancel Unsubscribe. Necip Fazıl Bulvarı Şehit Sk.


Geniş ürün yelpazemizden seçim. Keeper Zipli Ambalaj teknolojimizle açıldıktan sonra da ilk günkü tazelik ve nefasetini koruyan kuruyemişlerimizi, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

SEDA GIDA MADDELERİ A. Adres: Organize Sanayi Bölgesi, 9. Elazığ-Diyarbakır karayolu 4. Adnan Karaman tarafından kurulan ve küçük bir . Kuruyemiş , ala ayçekirdeği, dakota, ayçekirdeği. Tecrübemiz ve doğaya karşı duyarlılığımızdan hiçbir şey kaybetmeden, sürdürülebilir tarım politikalarımız ile sizlere en taze ve doğal lezzetleri sunuyoruz. Bu yıl yeni bir fabrika kurmayı planlıyoruz. Fabrikayı nerede yapacağımız .

Map DataImage may be subject to copyright. HAS KURUYEMİŞ TOPTAN PERAKENDE. Ana taşınmaz niteliği arsa olan taşınmaz üzerinde kuruyemiş fabrikası olarak kullanılmakta olan idari bina, işletme binası ve fabrika binası vardır. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz. Masaüstü bildirimlerine ekleyin.


MARDİN KURUYEMİŞ , KERVAN KURUYEMİŞ , MARDİN KERVAN KURUYEMİŞ. MERAY KURUYEMİŞ GIDA SAN. Doğal ve Tazecik ürünlerimiz, Birbirinden Farklı Kampanyalı Ürünler ile sizlerin hizmetinizde. Antep fıstık, ceviz, fındık ve karışık çerez çeşitleri bir tıkla kapınızda! Peyman gücünü izlemek için.


Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve fabrika sahibi Belediye Meclisi üyesi Kezban . Geçmişten gelen tecrübe AYBAKLAR KURUYEMİŞ. Yıllardır kalite anlayışını teknoloji ile . Bizi Sosyal Medyada Takip Edin. Eskal Tarım Ürünleri Kani - Fernas İnşaat A. ADALILAR KURUYEMİŞ GIDA SAN.


Ankara Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri . This map was created by a user.

Learn how to create your own. Siz de çevreyi korumak ve sınırlı doğal kaynakların gereksiz yere harcanmasını önlemeye yardım etmek istiyorsanız yerli üreticileri tercih etmelisiniz. Türkiye üzerinde üretim ve ihracat faaliyetleri ile uğraşan firmamız Yeli Teknoloji Tarım Gıda Ltd Şti, aşağıda listelenen ürün gruplarında . Tüm Hakları Saklıdır.


Tasarım ve Uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar