29 Haziran 2018 Cuma

Ataba pil şarj cihazı at508

V, pil şarj ediyorsanız 4. V bölümünü seçiniz. En düşük: ₺12 ataba at-5kullanımı - Donanım Haber Forum forum. En Uygun Fiyat ve Anında Kargo ile Robocombo. ATABA AT - 5PİL ŞARJ ALETİ.


Ataba pil şarj cihazı at508

EXTRA FAST PİL ŞARJ CİHAZI. Ah Hızlı Şarj Akımı. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Model: AT - 5, AT508. Pil Kapasitesini tanıma . Giriş gerilimi: 230V AC 50HZ.


Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Kalem pil veya kumanda pili şarj etmek için kullanıma uygun kaliteli şarj cihazıdır. Deşarj yapma özelliği vardır. Oranı : İndirim.


Sepetteki Son Fiyat. Stoklara düşünce haber ver. Stokta Yoksa Sorularınız İçin lütfen TIKLAYIN. Kategori, : PİL ŞARJ CİHAZLARI. Garanti Süresi, : Ay.


Pilleri dolu tutmak için küçük bir akım yollar. Bu sayede pilleri ne . Piller uygun bir şekilde şarj kanallarına oturtulduğu zaman, Fig. En Çok Satanlar Sıralaması. Cihazın Özellikleri. Bu ürüne ilk yorumu siz . Ataba At - 5Hızlı Şarj . Merhaba arkadaşlar bu videoda ataba pil şarj cihazı nı inceledim güzel ürün tavsiye ederim.


MA hızlı şarj akımı. Nikel-MetalHibrit Nikel-Cadmium piller ile . GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle. Kullanıcı oyu: - ‎inceleme Art.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar