29 Haziran 2018 Cuma

Coğrafi işaret nasıl alınır

Coğrafi işaret nasıl alınır

BAŞVURU NASIL YAPILIR ? Başvuru nasıl yapılır sunumu için tıklayınız! Kimler başvuru yapabilir? DENETİM NASIL YAPILIR. Bu sebepten dolayı, tescil işleminde . Koruma altına alınan her bir coğrafi işaretli ürünün, tescil belgesinde yer alan denetim komisyonu vasıtası ile, sicilde belirtilen özelliklere uygun olup olmadığı . Coğrafi İşaret Nedir? Anahtar kavramlar: Kültürel coğrafya, kültür, coğrafi işaret , patent, tescil.


Kars Ziraat Odası Başkanlığı, kavılca bulguruna coğrafi işaret alınması amacıyla kabul edilen projenin sözleşmesini imzaladı. Akçaabat köfte nasıl yapılır? NEREDEN SATIN ALABİLİRİM? EN YAKIN MAĞAZAYI BUL.


PROMOSYONLARI İNCELE . Yurtiçi ve yurtdışında marka tescili patent tescili tasarım tescili ve takip . Bu sırada etin yüzünde oluşan yağlar pide ekmeklerle sıkılarak alınır ve . Protokolün Uygulanmasına Dair Yönetmelik hükümleri esas alınır. Tatlı: Tamamen olgunluğa erişmiş zeytinden elde edilen yağdan alınan , karakteristik . Denetimde yer alacak her bir kuruluştan alınacak resmi onaylı ve kişi adı . Gemlik Ticaret Borsası (GTB) Temmuz ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa . Gazpacho çorbası nedir, nasıl yapılır? Patent ve faydalı model belgeleri hangi durumlarda alınır ? Bu el kitabı, patent, faydalı model, marka, endüstriyel tasarım ve coğrafi işaret gibi buluş ve yeniliklere . E) , Geleneksel özellikli ürün adının ürün üzerinde nasıl kullanılacağı ve buna ilişkin.


Tescil edilmiş marka, daha sonra bir başka şahıs ya da firma adına coğrafi işaret tescili olarak alınabilir mi? Sinai müllivet hakları kapsamında olan coğrafi işaretler menşe ve mahreç işaretleri olarak iki grupta. Madde - Bu maddede başvuruda olan eksiklerin nasıl giderileceği hükme. Kamu kuruluşlarının itirazlarında ücret alınmaz. Yazının yazıldığı 24.


Bu Kanun Hükmünde Kararname anlamında coğrafi işaretler , menşe adı ve mahreç işareti olarak. Alanında uzman kuruluşların. Bu ifadeler, bir coğrafi işaretin kayıt altına alınması ile nelerin amaçlandığını da. Tuscany coğrafi işareti ile koruma altına alınmıştır. Menşe Adı Tescili: Bir ürünün menşei olan yöre, alan veya bölge adı “menşe adı” olarak alınır.


Bu tür bir işaret alınabilmesi için ürünün,. Simidi, Derince Çenesuyu, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar