26 Haziran 2018 Salı

Einhell ccbc 10 m akü şarj cihazı

EINHELL CC-BC M MİKRO İŞLEMCİ KONTROLLÜ AKILLI. Mikro işlemci kontrollü akıllı şarj aleti. Kullanımı şarj ömrünü uzatır. C altındaki dış mekan sıcaklıkları için Kış akü modu.


Einhell ccbc 10 m akü şarj cihazı

Ekran: LCD akü voltajı ve doldurma durum görüntüsü. Teknik Özellikleri. Voltajı: 6-Volt. YIL GARANTİ - AYNI GÜN KARGO - ADINIZA FATURA. Akü Kapasitesi: 3-2Ah.


Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur. CC - BC M , otomatik olarak 6V ve 12V araçların akü voltajına uyarlanır. EİNHELL CC - BC 10M akü size çoklu şarj desteğinde bulunmaktadır birçok markaya ve modele sahip olan aküler EİNHELL CC - BC 10M modelini çoğunlukla. Einhell CC - BC Şarj Cihazı 10. KDV Dahil: 51 27 . GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle.


Piyasa Fiyatı : Site Fiyatı : 262. Stok Miktarı, Adet. AKÜ ŞARZ CİHAZI EİNHELL CC BC 10M en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Yakınlarda Abdullah Yıldırım tarafından yayınlandı.


EİNHELL CE-JS JUMP START POWERBANK GÜÇ BANKASI AKÜ ŞARJ CİHAZI ve TAKVİYE CC-JS. V aküler için uygun akıllı bir şarj cihazıdır. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.


Jel, AGM, bakımsız . Intelligent Battery. Charging Power Supply V. Bi Eksik Varsa YILTAŞ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar