17 Temmuz 2020 Cuma

Yetkili servİs tse

Yetkili servİs tse

Kullandığınız muhasebe programınız üzerinden e -SMM belgelerinizi. Eğer resim içerisinde yazı vb. JPEG yapıldığında okuma zorlaşıyorsa , PNG formatını kullanmanızı öneririz. Orkestra ile tanışın. Zirve Yazılım şikayet, iletişim, Zirve Yazılım yorumları ve müşteri hizmetleri.


Yetkili servİs tse

Zirve yazılım e - fatura göndermede problem oldu ve şu anda hatalı e-faturalar var gönderilmemiş. Kambiyo satışları üzerinden alınan banka ve sigorta muameleleri vergisi oranı binde. Mali Mühür Başvurusu: Aşağıda yazılı bütün bilgilerin doğru. Banka hareketi yazdırma formu yeniden düzenlendi.


Cari kart ekranına efatura mükellefi sorgulama eklendi. Stok kart ekleme eklendi. Zamk aracılığıyla Zirve Finans entegrasyonu eklendi.


Yetkili servİs tse

Fatura , irsaliye, sipariş ve dekont işlemleri için istediğiniz şekilde yazdırma dizaynı yapılabilir. Ardından kullanılan ön muhasebe programına kayıt açılıyor, fatura bilgileri. EDM E - Fatura , E-Arşiv Fatura ve E-İrsaliye hizmetleri, OTEL sektöründeki RIXOS. Luca, Zirve , Mikrokom gibi tüm programlarına tam otomatik aktarabilmektedirler. Abdullah KOÇ tarafından yüklendi Zirve e-Defter, e-Fatura ve e-Arşiv Fatura Eğitim Semineri.


GİB onaylı Özel Entegratör Hizmetleri sunar: e - Fatura , e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter , e-SMM(e-Serbest Meslek Makbuzu), e-MM(e-Müstahsil Makbuzu), e-Bilet. Zirve e - fatura Entegratör Paketi: Zirve Ticari, Finansman ve Üretim paketlerinde. PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU. BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER. Kanıtlayıcı Belge Ekleme.


Kasa ve banka hesaplarında yaşanan bakiye değişikliği sorunu giderildi. Müşavire Gönder uygulamasıyla Zirve Müşavir programına veri aktarımı sağlandı. Fatura ekleme aşamasında yeni açılacak ürünler için birim listesi güncellendi.


E Fatura Tasarımı, eta e fatura logo ekleme , uyumsoft e fatura logo ekleme , zirve e fatura dizaynı, logoconnect e fatura dizayn, xslt designer. Logo e-devlet uygulamaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Plus e - Fatura , e-Arşiv Fatura ve Ön muhasebe ve e - Fatura Programlarına minumum fiyat. Açıklama : A Firmasından Alınan Temel E - Fatura. Logo Ekleme , İmza, Banka Bilgileri Ekleme.


Yetkili servİs tse

Vekalet bölümünde banka bilgisi yazılacak olan müvekkil seçilir. Diğer:Diğer seçeneği işaretlendikten sonra, açıklama alanına fatura alacağı ya da kredi kartı alacağı. Banka hesap bilgileri , kredi kartı no, son kullanma tarihi, ödeme tutarı, ödeme tarihi,.


Yönetilen Hizmet Talep.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar