24 Temmuz 2020 Cuma

Tog bilgisayarım olsun sonuçları

TOG Toplulukları Gençliğin Gücü Adına Buluşuyor. Gönüllü ol ‎ Bi̇z ki̇mi̇z? Sizlerde kampanya destek olmak için, bilgisayar satın alımı yapabilir ya da çalışır durumdaki ikinci el bilgisayarınızı gönderebilirsiniz. Başvuru Sonucu Sorgulama. Burs Başvurusu Başvuru Sonucu.


The latest Tweets from TOG (@TOGVakfi). Bilgisayar Desteği. Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim sistemi ile üniversite öğrenciler eğitimlerine devam etmektedir.


Toplum gönülleri vakfı tarafından covid -destek fonu kapsamında -Nisan 2020 . Fonzip, dernek üyelerinizi yönetmenin en kolay ve en hesaplı yoludur. Uzaktan eğitim sistemine geçiş ile birlikte, evinde bilgisayarı olmayan üniversite öğrencileri derslerini takip edemiyor. Bu nedenle İhtiyaç Haritası ve Toplum . Eksik: TOG ‎ Şunları içermelidir: TOG burs. TOG Açık Pozisyonlar Bağış Yapmak İstiyorum!


Atölye Gerçekleştirmek İstiyorum! TEMERRÜT HALİ VE HUKUKİ SONUÇLARI. Ağu 20- Koronavirüs nedeniyle ekonomide yaşanan olumsuzluklar sonucu , kadınların çalışma hayatında maruz kaldığı eşitsizliğin artabileceğine vurgu . SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI, SIRA BURS ARAYIŞINDA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar