17 Temmuz 2020 Cuma

Telefon temaları duvar kağıtları

Telefon temaları duvar kağıtları

Kullanıcı oyu: - ‎128. Tüm OPPO akıllı telefonlar için geçerlidir. Parmağınız ile tuşları açmak istediğinizde . Gerek donanım özellikleri gerekse aksesuar desteğiyle oyunseverleri fazlasıyla etkileyen telefonun şimdi duvar kağıtları ve temaları indirilebilir . Mevcut duvar kağıdını indirin bölümüne geç - Herhangi bir telefonda kullanabilirsiniz.


Telefon temaları duvar kağıtları

Yeni Neox Launcher için . Bu videoda Samsung telefonlar için birbirinden şık temalar , duvar kağıtları ve simgeleri gösterdik. Sizler için birbirinden harika ekran resimleri bir araya getirdik. Beşiktaş canlı duvar kağıdı.


Cep telefonlarınızın . Find this Pin and more on telefon temaları by . Bu haftaya özel PUBG oyuncularına özel duvar kağıtlarını sizlere sunuyoruz. Haftanın en iyi duvar kağıtları – PUBG teması listemizde, sizler için en güzel duvar kağıtlarını bir araya getiriyoruz. Tarayıcınızı kişiselleştirmenize yardımcı olan özel tarayıcı dış görünümleri. Bir temayı almak için kategorilerden birini genişletin, temanın. Her iki platform da dünya çapında milyarlarca akıllı telefon sahibi tarafından kullanılan.


Temalar ve HD Arka . Size en yakın Nokia telefonlar Bakım merkezinin konumuna bakın. GIF Live Wallpaper. Telefon Arka Planları. Duvar kağıtları ile ana ekranınızın arka planını değiştirebilirsiniz. Android teknolojili akıllı telefon ve tabletler.


Makalenin kaynağı:. Kaynak: inspirationde. Ana ve Kilit ekranlarının görünümünü duvar kağıdı ile değiştirin. Sık kullanılan bir resmi görüntüleyebilir veya önceden yüklenmiş duvar kağıtlarından seçim . Bu duvar kağıtları tahmin edebileceğiniz gibi karanlık temayla ilgili.


USB ÜZERİNDEN ÖZEL DUVAR KAĞITLARI. Yüzlerce duvar kağıdı mevcut, akıllı telefonunuzun temasını. Metrobüste giderken aklıma takıldı. Neyse telefonda ki hareketli temalara.


AMOLED ekrana sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız, ekranın üretim. Dolayısı ile siyah ağırlıklı temaları tercih etmek telefonunuz için . Uygulamanın ekran görüntüsünün sıcaklığınızı kalbinizde . Canlı duvar kağıdı ile takımınızı gönülden desteklediğinizi herkes görecek. Microsoft ve diğer üçüncü taraflar, bu masaüstü arka plan ( duvar kağıdı ) resimlerinin fikri mülkiyetine sahiptir. Bu arka plan resimleri yalnızca sizin kişisel, ticari . Spencer temaların ve arka plan resimlerinin üstünde çalıştıkları . Renk Ilhamı, Dövme Fikirleri, Event.


Telefon temaları duvar kağıtları

Tumblr Disney Up, Disney Filmleri, Sevimli Duvar Kağıtları , Disney Duvar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar