28 Temmuz 2020 Salı

Windows 10 ekran boyutunu küçültme

Masaüstü simge boyutunu veya ekran çözünürlüğünü değiştirme. Microsoft tarafından sağlanan içerik. Her gün saatlerce karşısında durduğumuz ekranları nasıl kullanıyorsunuz? Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir. Windows ekran çözünürlüğü sorunu!


Windows 10 ekran boyutunu küçültme

Regrets 85views. Ekrana Sığmayan Görüntüyü Düzeltme - Duration: 1:38. Metin boyutu , ekran parlaklığı ve ekran çözünürlüğünü değiştirme.


Ekrandaki nesneleri küçültmek veya büyütmek için fare üzerindeki kaydırma tekerini çevirin. Ctrl tuşu, artı işareti ve kaydırma tekeri okla vurgulanmış fare. Ayrıca tüm sayfaları büyütebilir ya da yazı tipi boyutunu değiştirebilirsiniz.


Yakınlaştırma düzeyini seçmek için Tam ekran yakınlaştırma düzeyinin. Bunun için Ekran Ayarları üzerinden bu işlemi gerçekleştire bilirsiniz. Diğer bir yöntem ise masaüstünde sağ tıklayıp Görünüm ayarlarından Küçük Simgeler-Orta Boyutlu Simgeler-Büyük. Olumsuz sonuçlardan kaçınmak için, bilgisayar ekranındaki yazı tipi boyutunu. Bilgisayarda yazı tipini büyütmek veya küçültmek için evrensel bir yol, kısayol.


Sa arkadaşlar benım ekran şuan nolduysa küçüldü yanları siyahlaştı ve. Kardes orda normal boyut var birde büyük boyut var zaten da. Boyut -Simge Durumuna Küçült Ekranı Kapla İçin Yol . CTRL” Simgelerin boyutunu büyütmek veya küçültmek için tuşu üzerinde fare . Yeniden Boyutlandır . PDF Boyutu Nasıl Küçültülür ? PDF boyutları her zaman bizlere sıkıntı olmuştur, mail. Video Boyutunu Küçültme Proğramı . Metin ve Uygulama Simgesi Boyutunun Özel Yüzde Artırılması. Galaxy cihazında yazı boyutunu özelleştirmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.


Menüden Ayarlar öğesine dokunun. Ekrandaki yazıların veya ikonların boyutunu ayarlamak istiyorsanız doğru ekrana gitmek zorundasınız. Boyut ve renk geliştirmeleri, fare işaretçisini görmeyi kolaylaştırır. Ekran değerinin yalnızca görüntü çözünürlüğünü hesaplamak için kullanıldığını,.


Pencereleri yeniden. Aboyutundaki bir belgeyi başka boyutlu bir kağıda yazdırmak için Fit to Page ( Sayfaya Özel. Küçültmek veya büyütmek istediğiniz yüzdeyi tanımlamanızı sağlar ile 6arası bir oran seçmek için Scale to (Ölçek Değeri) yanındaki okları tıklatın. Bir dosyanın boyutunu küçültme. Ekran Çözünürlüğünü Düşürmeden Görüntü Boyutunu Küçültme.


Dosya Gezgini: Simge Boyutunu ve Yerleşimini Değiştirme. Başlat menüsü boyutunu küçültmenin herhangi bir yolu var mı? Başlangıç ​​ ekranı daima tam ekran boyutunun yarısında açılacak mı?


Büyüyen farenin boyutunu tekrar eski haline getirmek için gireceğiniz. Eğer bu durum sizi rahatsız .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar