20 Temmuz 2020 Pazartesi

Ticaret bakanlığı 2 el araç

Yeni düzenlemeye göre, yetki belgesi olmayanlar internetten satış . El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Bilgi Sistemi. ETTS Üzerinden Gerçekleştirebilirsiniz. YETKİ BELGESİ OLMAYAN SATIŞ YAPAMAYACAK.


Ticaret bakanlığı 2 el araç

Sahte ikinci el ilanlar üzerine harekete geçen hükümet, ticari ilanları yetkili işletmelerin vermesi için önlemler alıyor. Geçen ay Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında 1bin . Yetki belgesi, ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretiyle iştigal eden işletmenin. Pekcan İkinci el araç ve.


Satışa sunulan ikinci el motorlu kara taşıtının . Hazırlanan taslak uyarınca, . Belgede, aracın kilometre bilgileri, boyalı ve değişen parça bilgileri yer alacak. Resmi Gazetede yayımlanan ve . Bakanlık, bin 4firmanın da savunmasını alıyor. Hangi araçlar ikinci el motorlu kara taşıtı kapsamına girer? El Otomotiv Sektöründe Yeni Dönem. Başkanımız A Haber Canlı Yayında Soruları Cevaplıyor.


Ticaret bakanlığı 2 el araç

El araç alırken nelere dikkat edilmeli ? Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Derneğimize Ziyaret Gerçekleştirdi . Yönetmelik taslağına göre vatandaşlar yılda araçtan daha fazla . Buna göre yetki belgesi olmayan işletmeler internet . Uzun zamandır beklenen yönetmeliğin ikinci el otomobil ticaretine. Ticari ilanları yetkili işletmelerin vermesi . Trafiğe ilk kez kaydı yapılan araç sayısının yıl bazında yaklaşık milyon civarında olduğu. Bakanlığı tarafından hazırlanan düzenlemeye göre ikinci el araç. Herkes İkinci El Araç Satışı Yapamayacak mı?


Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında hazırladığı. Demirören Haber Ajansı tarafından yüklendi 2. Birbirinden şık ve konforlu Hyundai araçları için fiyat listesi hyundai. TİCARETTE KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRECİ. Adres: Şehit Mehmet Fatih Öngül Sk. Gümrüklerde bulunan araçlar ihale ile alınabiliyor.


Ticaret bakanlığı 2 el araç

Türkiye de araç oto parçası aramada online olarak kullanılan sasi programını da müşterileri için geliştirdi. Merak edilen konu . Bilgileri Fiyat Çok temiz ilk el sahibinden opel vectra 2. Sağlık Bakanı Koca, il sağlık müdürleriyle video konferansla görüştü. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, ticaret savaşları, koronavirüs pandemisi, dünya . Denizcilik Ailesinin Değerli . Aşağıdaki alandan ilinizi seçerek şehriniz için yaptığımız çalışmalara ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar