9 Haziran 2020 Salı

Soudal köpük tabancası

Sentetik cilası sayesinde kolay temizlenebilme özelliğine sahip poliüretan köpük tabancası. TL KDV Hariç: 00TL. Fiyat : ₺1200(KDV Dahil).


Bu ürün için henüz hiç yorum yapılmamıştır. Yüksek kaliteye sahip metal poliüretan köpük tabancası. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Henüz yorum yapılmadı.


Ucuz Hırdavat, bahçe, sıva ve boya ürünleri, el aletleri gibi her çeşit hırdavat ve yapı malzemeleri en uygun fiyat, taksit imkanı ve kalite güvencesi ile . Köpük aplikatör tabancası ile kullanım için bir plastik adaptör başlığı ile. Kapı ve pencere kasalarının duvara sabitlenmesinde ve buralardaki boşlukların doldurulmasında,. Sıfır Ürün Sınırlı . Bu Markanın Diğer Ürünleri İçin Tıklayınız.


Sosyal Medya Paylaşımları. Yakınlaştırmak için iki kere . Teknik Özellikler: Baz. Köpük tabancası sistemi nedeniyle çok hassas uygulama.


Canlı aksiyon rol yapma oyunu Silah Calimacil, silah, hançer, . Soudafoam Gun ClickFix, tekbileşenli, kendiliğinden genleşebilen, kullanıma hazır poliüretan köpük. KÖPÜK TEMİZLEYİCİ 5ML. Aparati sayesinde haricen de . Daha çok profesyonellere hitap eden bir üründür.


Ve eğer tabancanın arkasındaki vidayı takarsanız, köpüğün kantitatif çıkışını kontrol edebilirsiniz. Uygulanacak alanı kir, yağ ve tozdan arındırarak su ile nemlendiriniz. Sibax Poliüretan Köpük 6gr. Tytan Çok Amaçlı Korniş. Tabancayı çevirerek tüpe takınız.


Kürleştikten sonra kesilebilir ve boyanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar