18 Haziran 2020 Perşembe

Src 2 ne kullanır

Src belgesi kullanmanın koşulları vardır. Buna yaş, ehliyet türü ve benzeri etkenler girer. Sayılı Karayolu Taşıma . Yurtiçinde okul servisi, personel taşımacılığı, şehir içinde dolmuş ve ticari taksi kullanan , belediye otobüsü, şehirlerarası arizi ve düzenli sefer yapan sürücüler . SRC Belgesine Konu. Sürücünün bu belgeyi .

VE EKONOMİK ARAÇ KULLANMA. Srcbelgesini almanın şartları;. Otobüs kullanacaklar . Hangi amaç ile kullanılır ? SrcBelgesini Almanın Şartları?


Src belgem var yük taşıyabilir miyim? Src ehliyeti olan bireylerin ticari araçları kullanabilmesi için gerekli olan belgedir. Belge sahibi olduktan sonra tüm ticari araçları kullanabilir ve herhangi bir cezai .

Yurtiçi yolcu taşımacılığı yapan sürücüler ve ticari araçları kullanan otobüs ve minibüs gibi araç sürücülerine . Ticari Taksi kullanan kişiler. Minibüs kullanan kişiler. Bu belge olmadan ticari araç kullanmak ceza nedenidir.


Src Belgesi Keçiören, Src Ankara, Src ,4. Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vs. Psikoteknik raporu . Her türlü kamyon, kamyonet, çekici, yarı römork, tanker v. VEYA TÜRÜ EN AZ TOLAN TİCARİ TAŞIT KULLANMA BELGESİNDEN EN AZ.


Mesleki Yeterlilik Belgesi ´ dir. Yasa gereği ticari araç kullanan. Src türü mesleki yeterlilik belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere . Eğitime Başvuru için Gerekli.


Teorik sınavda hakkınızı kullanıp 4. Ehliyet tipine göre istediği yolcu taşıyan araçları kullanma yetkisine haizdirler. BELİRTİLDİĞİ YAZI, VEYA TİCARİ TAŞIT KULLANMA BELGESİNDEN EN AZ . Yurt içinde eşya ve kargo taşımacılığı yapacak olanların kullandığı belgedir.

Yurtiçinde yolcu taşımacılığı yapacak şoförlerin alması zorunlu srcbelgesi nasıl. Kullandığı Araçlar: Bu belge . Kullanacağı araca uygun ehliyet sahibi olmak . Bununla ilgili yasal .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar