9 Haziran 2020 Salı

Soudal köpük 750 ml

Soudal köpük 750 ml

Hemen alışverişinizi yapın ürünleriniz kapınıza kadar gelsin. Kdv Dahil Adet Fiyatı. Koli İçi Adet: Adet. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Soudal köpük 750 ml

Ucuz Hırdavat, bahçe, sıva ve boya ürünleri, el aletleri gibi her çeşit hırdavat ve yapı malzemeleri en uygun fiyat, taksit imkanı ve kalite güvencesi ile . Kategori : Silikon ve Mastikler. Mağaza santiyeciniz. TL ve Üzeri Alımlarda . Silikon Mastikler uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş garantisiyle Koçtaşta! Poliüretan Köpük 7ml ile yüzeyler ne sızdırır ne ayrılır!


Yapı Ürünleri Sektöründe Uzman Satış ve Pazarlama. Teknoloji ve Yenilikçi. Tek komponentli, CFC gazı içermeyen, havadaki nemle kürleşen, kullanıma hazır, ozon tabakasına kesinlikle.


Sosyal Medya Paylaşımları. Galeri için tıklayın. Ana SayfaGüzelyalı Mahallesi ve çevresinde Spor, Eğlence ve Oyunlar. KÖPÜK 750ML SOUDAL. Taksit Seçenekleri.


Bu ürün için ürün bilgisi girilmemiş . Değişik blokların yerleştirilmesi ve . Stok Kodu, : BHJKLNX6 . Tüm dünya ile eşzamanlı. Soudabond Easy 7ml. Kürleştikten sonra kesilebilir ve boyanabilir. Ozon tabakasına zarar verebilecek herhangi bir itici gaz içermez. Küf tutmaz ve su geçirmez, boyanabilir.


Soudal köpük 750 ml

Kuruduktan sonra sertleşen köpük kesilebilir,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar