25 Haziran 2020 Perşembe

Tbf lisans sorgulama İzmİr

UErkekler, U1 Erkek, İZMİR , 23. TBF 3xYerel Organizasyonlar Kitapçığı Yayımlandı. Adres: TBF Binası, 10. TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ( İzmir Ofisi).


TBF Sicil Lisans İletişim Formu . Sicil, Lisans , Vize ve Transfer Talimatında Değişiklik. Yüzme Küçükler İzmir İl Birinciliği Teknik Toplantı Yarışma tarihleri ve yeri yayınlanmıştır. Oryantiring Gençler A-B İl Birinciliği Teknik Toplantı ve . Kulüplerin mali denetim ve lisans talimatında Nisan ayının son günü olarak belirlenen yükümlülüklerinin, Mayıs ayının sonuna ertelenmesi, . Bu sayfada bilgi yok.


Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, . Tbf lisans sorgulama izmir konu başlığında toplam kitap bulunuyor. Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz. Ana Sayfa TBF ; İl Temsilciliği.


Oyun-Puanları (Skor Hesaplama ). Ocak - TBF ve Dev Adam, A. Aralık - TBF Yönetim Kurulu; basketbola başlama yaşını lisans çıkarma. MEB Giriş AÖF Kayıt E-Devlet Giriş E-Okul Giriş SGK Sorgulama. TBF oyuncu havuzuna dahil edilmesi amaçlanmaktadır.


Tarama Kayıt Formu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar