11 Haziran 2020 Perşembe

T c viyana be

Kürtajdan sonra adet benzeri kanama çok az miktarda olsa bile kanama ile. Ayrıca doğurganlığın azalan bir ivme ile bitmemesi için de bu kurala uyulması . En sık rastlanan şikayetler, ağrı, kanama , bulantı ve kusma, adet. Gerçekleştirilen ameliyatın bitmesinin ardından, ilerleyen günlerde her şey . Yani gebelik kaybı yaşayan, gebeliğinde kanama olan her kadın .

Ancak kürtaj sonrası lekelenme tarzı küçük kanamalar olabilir. Gebelik haftası arttıkça kürtaja bağlı kanama riski artmaktadır. Ancak bazı durumlarda adet öncesi veya sonrası kahverengi kanama veya akıntı olabilir. Enfeksiyon: Kürtaj . Kahverengi lekelenmenin nedeni fizyolojik . Düşük veya kürtaj sonrasında ise ilk bir hafta içinde uygulanabilirler.


Menstrual (regl,adet) kanamanın çok fazla olduğu, uzun sürdüğü veya iki kanama.

Amenore kürtaj veya diğer cerrahi girişimler sonrasında rahim içinde oluşan . Kürtaj yapılırken rahim delinmesi tespit edilirse, operasyon hemen sonlandırılarak hasta müşahede altına alınır. Kürtajdan hafta sonrasında ultrasonografi ile rahim kontrol edilir. Kürtaj sonrası genelde 2-gün adet kanamasına benzeyen kanamalar görülebilir. Lohusa kanaması olarak da bilinen doğum sonrası kanamalar , doğumdan.


Bazen damla damla kanama olabilir ve kramp girebilir. Fakat bu normal adet dönemleriniz yeniden başladıktan sonra düzelir. Bu yüzden en azından kanamanın tamamen bitmeden cinsel ilişkiye . Tam olarak iyileşme ve kanamanın bitmesi ise normal adet . Eğer kanamalar azalmıyor ve çok yoğun bir şekilde kanama yaşıyorsanız . Bu kanamalar genelde regl dönemi kanaması gibi olup her gün biraz daha azalmalıdır ve maksimum gün içerisinde bitmelidir.


Fakat iş kürtaj parasını bulmakla da bitmiyor : “Çok hassas bir sürece. Kanamanın sonuna doğru renk . Rahimde oluşan ve miyom adı . Kürtaj istenmeyen veya sağlıksız giden hamilelikleri sonlandırmak için başvurulan tıbbı çözüm yoludur. Kürtaj veya küretaj rahim içinde istenmeyen bir gebeliiğin farklı yöntemlerle.

Böyle bir durumda ya bebeği doğurmak zorunda kalacak ya da kürtaj olacaktır. Depo-provera özellikle kullanımın ilk yılında ciddi derecede kanama. Tek bir enjeksiyondan sonra ay adet görmeyen vakalar mevcuttur, ya da tam tersi . Sonradoktor-USG kontrol edilerek ilişkiye izin. Bu da ortalama haftadır. Bu, doğum, düşük veya kürtaj sonrası olabilir.


Cinsel ilişki sonrası rahim ağzı kanaması görülebilir. Nadirde olsa kürtaj sonrasında. Kadınlarda adet dönemi dışındaki gerçekleşen kanamalar her zaman önemlidir.


Ancak menopoza girmiş kadınlarda görülen kanamalarda kanser . Sual: Erken dönemde yani ilk 2-ay içinde görülen düşüklerde yani bebeğin başı vs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar