9 Haziran 2020 Salı

Soudal köpük 650 gr

Soudal köpük 650 gr

Koli İçi Adet: Adet. Hemen alışverişinizi yapın ürünleriniz kapınıza kadar gelsin. SOUDAFOAM 1K POLİÜRETAN KÖPÜK 6GR (VİDEOLU GÖRSEL). Kampanyalı ve indirimli . Ucuz Hırdavat, bahçe, sıva ve boya ürünleri, el aletleri gibi her çeşit hırdavat ve yapı malzemeleri en uygun fiyat, taksit imkanı ve kalite güvencesi ile . Bu Markanın Diğer Ürünleri İçin Tıklayınız.


Soudal köpük 650 gr

Whatsapp ile sipariş ver. Satılan Ürün Sayısı 0. Görüntüleme Sayısı: 559. Kdv Oranı, : Hariç. Fiyat Düşünce Haber Ver. Teknoloji ve Yenilikçi.


Barındıran Geniş Ürün Gamını Stoklarında Bulunduran , Tedarik . Soudal Köpük 6Gr. Paket içerisinde Adet Poliüretan Köpük. TL Havale İndirimli ( ): 4TL. Kargoya veriliş süresi: Gün.


Kullanıcı oyu: - ‎inceleme Ceresit Poliüretan Köpük 6Gr - 1inciel. Bu ürünü indirimli alabileceğiniz stok kalmıştır. SOUDAL CARBOND 940FC POLİÜRETAN MASTİK 280ML - SİYAH.


Kendinden genleşen, ısı ve ses izolasyonu sağlayan poliüretan montaj köpüğü. Premium Line AO SD Flap Disk 115x22. TL Vergiler Hariç: ,56TL. KDV Dahil : ₺209.


Soudal köpük 650 gr

Köpüğün yayılması için, boşluk ve delikleri oranında doldurun. Başkanı Sayın Vic Swerts tarafından kurulan şirket, halen . Ses ve ısı yalıtımı sağlar. Kürleştikten sonra kesilebilir ve boyanabilir.


XPS, EPS ve ISI YALITIM LEVHALARI YAPIŞTIRICI PU KÖPÜĞÜ (PİPETLİ). FA01 96 -, 8ml 9gr , 1 -, - . Uygulama resimleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar