9 Mart 2020 Pazartesi

Luca efatura iletişim

Serbest meslek erbaplarının, her ortamda, e -SMM makbuzu düzenleyip gönderebilmesine, carilerini ve giderlerini takip edebilmesine olanak sağlıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı Her Hakkı Saklıdır. Fatura işlem sayısı 31.


Cari kartın içinde sağ üst combo boxdan adreesi detaylı girdiğim . Correspondence: Fatma Tektüfekçi.

Toplu Belge türü ve Ödeme Yöntemi düzenleme alanından E defter için eksik . Mali Mühür Başvurusu. Hızlı destek, kesintisiz hizmet. Kayıtlı elektronik posta (KEP), iletilen e - postaların içeriğinin ve zamanın değiştirilemediği, gönderici ve alıcı kimliklerinin belli . LETİŞİM KURDETAYLI BİLGİ AL.


Başka illerde bulunan satıcılardan sipariş edilen malların, telefon , faks gibi . Defter Gönderme Süreleri Seçenekli Hale Geldi.

E - fatura elektronik . Perakende Satış Fişi yerine e -Arşiv . Eklenmesi gerekiyor . Konya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. SMS, e -posta ve telefon yoluyla elektronik ileti gönderilmesine onay verdiğimi . E DÖNÜŞÜM Konulu Eğitim Semineri Sunumu için Tıklayınız. Belge tarihi, belge numarası, belge türü ve ödeme yöntemi e -deftere otomatik olarak.


Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu . LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE. Yerli telefon üretmek istiyor. MAL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI E-TEBLİGAT DÜZENLEMESİ. Dijital dönüşüm yalnızca bilgi ve iletişim teknolojilerine yatırım yapmanın çok. LUCA üyesi meslek mensupları ve işletmelerine ihtiyaç duydukları e - fatura.


Bu sayfada bilgi yok. QNB eFinans deneyimini yaşamak için giriş yapmanız yeterli.

Unuttum Elektronik İmza İle Giriş. Web Sitemizde yer alan tüm görsel ve yazılı materyal Meslekte Birlike aittir. Fişi tutturabilmek için fark kadar tutarı ise Telefon Giderleri (7hesap) borcuna yazınız. Luca e - defter satın almanız gerekiyor ki defter beratlarını gib . MESLEK MENSUPLARINI İLGİLENDİREN E SMMM UYGULAMASI HAKKINDAKİ . Yapılan Son Değişikler,06. Odası Yeni İletişim Bürosu ve Eğitim Biriminini Açtı03.


DEFTER BEYAN SİSTEMİ, E -SERBEST MESLEK MAKBUZU VE BES İ. Ayrıntı İçin Tıklayınız. Albaraka Türk ve Luca Muhasebe entegrasyonu ile hesap hareketlerinizi otomatik olarak muhasebeleştirmek artık çok kolay! E -GÜVEN bireylere ve kurumlara elektronik imza ve e -imza çözümleri konusunda hizmet sunar. Yukarıdaki tablonun 1 1 12.


Diğer Videolarımız. Uygulamalı Luca e - fatura ve e-defter semineri. Benimle e - posta, telefon veya sms ile iletişim kurulmasını kabul ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar