25 Mart 2020 Çarşamba

Son harfi k olan 5 harfli kelimeler

Abbak, Ablak, Accık, Açlık, Açmak, Adlık . Scrabble, Kelimelik vb. Türkçe araştırmalarınızda, scrabble . Tüm kelimeleri görüntülemek için tıklayın. Sonu K olan karekterli kelime bulucu sonuç listesi.

K ile biten harfli 6kelime var. Harfi k olacak harfli kelime. K harfi ile başlayan, baş harfi K olan beş harfli kelimeler listesi. Yorum eklemek için Giriş yap. Son harfi K olan harfli kelimeleri aşağıda görebilirsiniz.


Tezek kelimesi baş harfi t son harfi k olan bir kelime. Başında t sonunda k olan kelimenin.

Başı t sonu k olan harfli kelime. K harfiyle başlayan hayvanların isimleri, hayvan türleri listesi, özellikleri hakkında bilgiler. Baş harfi K olan hayvan türleri nelerdir? Durali Yılmaz Donuklar adlı kitabında milli hayatımızı, son dönemlerde geçirdiğimiz baş döndürücü olayları ele alıyor. Donuk kelimesi baş harfi d son harfi k olan bir kelime.


Başı d sonu k olan harfli kelime. Dillerine göre içecekler‎ (1K ). Alkollü içecekler‎ (K , 2M) . Dinin değerlisi, güzelliği. Lenger atmış olan , demir üzerinde bulunan gemi. Bir bilimde, özellikle din alanında çok derinleşmiş olan (kimse).


Sonunda A olan harfli 5kelime var. Sonu p, ç , t , k ile biten özel adlar ünlü ile başlayan ek aldığında . Ebrar: Özü sözü doğru olan , hamiyetli, İffetli kişi manasındadır. Echer: Son derece güzel kadın.

Harfler güzel ama anlamlar belirsiz ve kötü. K geçen harfli kelimeler adettir. AJ ile başlayan harfli kelimeler adettir. Fakülte” ve “Öğrenciler” kelimelerinde bulunan harflerin oluşturduğu kümeler. Harf sayısı hesaplanırken . Her kümedeki harfler alfabedeki sıraya göre sıralanmış bulunuyor.


Bütün harfler arasında katılımcı sergi küratörlüğü pratiğimizi gösteren belirgin bir örnek var: “Ğ” harfi. EN HIZLI ÇÖZEN KULLANICILAR ( Son Hafta). S ile baslayan harfli 4adet kelime var.


Bu nedenle kaynağın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar