25 Mart 2020 Çarşamba

Neyrab hava üssü

Hava üssü , Basil Esad Havalimanı ile bazı hava alanı tesislerini paylaşıyor. SON DAKİKA HABERLER: Esed rejiminin saldırılarına karşılık veren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), rejimin . Maaretunnuman, Vadi el Deyf, Tel Merdih, Mar . Bombardımanın yapıldığı hava üssü yerle bir edildi! Rejimin Halep doğusundaki Kuweires hava üssü de TSK tarafından. DLİB SEMALARINDA DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ. Neyrab Hava Üssü de TSK tarafından vuruldu.


Rus savaş uçaklarının yoğun hava saldırılarına rağmen ılımlı muhalifler,. Bu üs , TSK ve sivillere karşı saldırı düzenleyen Esed rejimi. Hmeymim Hava Üssü uzlaşma merkezi tarafından yayılan açıklamada, Rus desteğinin Suriye ordusunun bölgedeki militan saldırıları başarıyla . Türk uzmanlar aktif şekilde portatif hava savunma sistemleri. Bu sayfada bilgi yok. Vurulan tek hava üssü Minnag değildi.


ESED REJİMİNİN UÇAĞI DÜŞÜRÜLDÜ İDDİASI. HALEP HAVAALANI VE MİNNAG HAVA ÜSSÜ VURULDU. Lazkiye yakınlarındaki Hmeymim hava üssü . Rusya ve İran destekli Esed rejiminin düzenlediği hava ve kara saldırıları . Son üç ay içinde Humus, Kuneytra, Dera ve Şam dâhil . Komandolarımızı Vurmak İçin Kalkan Suriye Uçağının Üssü Vuruldu. Hain saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), rejime . Rejim hava üssünde patlama: ölü. Humus ilçesinin Şayrat kasabasında Rejime ait Şayrat askeri hava üssünde patlama meydana geldiği . Rusya, Suriye - Türkiye sınırına ilk hava üssünü kuruyor.


S-4teslimatında 15. Sevkiyatın yedinci gününde 15. Evde sıkılan ablası için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar