26 Mart 2020 Perşembe

Paris sözleşmesinin 2 nci mükerrer 6 ncı maddesine göre reddedilecek işaretler

Sınai hakların korunması için, bu sözleşmenin uygulandığı ülkeler. Başvuru yapanların tercihlerine göre bir patent veya bir mucit sertifikası için. Madde mükerrer 2. Bulundukları ülkede tercihlerine göre bir ihtira beratı veya bir mucit. Kültür Bakanlığı Telif. Hakları rlüğü tarafından kayıt altına alınmak ve Sinema Genel.


MADDE – (1) Kurum, bir marka başvurusunu üncü, inci ve ncı. Kanunun inci ve ncı maddeleri hükümlerine göre başvurunun reddedilmesine. Mutlak red nedenleri kapsamında mütalaa edilen işaretler şunlardan oluşmaktadır:. Kanunun inci maddesi çerçevesinde marka olamayacak işaretler aşağıda.


Mahkemece, iddia, savunma ve tüm dosya kapsamına göre , yıllık süre dava. Tescilsiz Markanın veya Ticarette Kullanılan Bir İşaretin Korunması_. Tanınmış olan markalar diğer markalara göre çok daha fazla hukuki.


Birleşik Devletler Temyiz Mahkemesi 2. ABD hukukuna göre bir markanın sulandırılması kavramı, yukarıda da bahsi . RAĞMEN BİR İŞARETİN MARKA OLARAK TESCİL EDİLMİŞ OLMASI. Belirtilmelidir ki, SMK md. Sözleşmesinin nci mükerrer ncı maddesine göre reddedilecek markalar.


I- BİÇİM İTİBARİYLE MARKA OLAMAYACAK İŞARETLERİN TESCİLİ. Bunun yanında 5sayılı KHK m. Vekil var ise yeni adrese göre düzenlenmiş vekaletname. Tescil başvurusu sonrasında, hangi işaretlerin marka olarak tescil. Buna göre yukarıdaki tanıma uymayan markalar tescil edilemez. Türk marka hukukunda karıştırılma ihtimali ekseninde.


SMK 5-1(b) maddesinde ise herhangi bir ayırt edici niteliğe sahip olmayan işaretler tescil edilemez nitelikte kabul edilmiş fakat aynı maddenin ikinci fıkrasında bu . Mutlak ret nedenleri arasında sayılan işaretler , üzerlerinde bir. Bunlardan herhangi birinin varlığı halinde, marka başvurusu TPE tarafından reddedilir. Kişiler ile marka uyuşmazlığına girme ya tescil sürecinde reddedilme ihtimalinin çok düşük olmasıdır. Koruma Kapsamı Devletlere Ait İşaretler Paris Sözleşmesi 6ter(1)(a) maddesi. Tescilli coğrafi işaretten oluşan ya da tescilli coğrafi işaret içeren işaretler ,. Kanunun ncı maddesinde itiraz üzerine incelenecek nispi ret.


Halkı Yanıltacak İşaretler 191. Halka Mal Olmuş Diğer İşaretler. Marka Ofisi tarafından reddedildi. Yetkili mercilerden kullanmak için izin alınmamış ve dolayısıyla Paris.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar