20 Aralık 2019 Cuma

Samsung sesli giriş dili türkçe yapma

Yeni aldığım splus da klavyede sesli türkçe komut yok. Konumunuzu veya dilinizi seçin. Sesle yazmak için klavyede neden türkçe dil seçeneği yok. Bu makalemizde Android işletim sistemli Samsung kullanıcıları için klavye dil. Mobil cihazınızda, klavyeyle metin yazabileceğiniz çoğu yerde konuşarak metin yazılmasını sağlayabilirsiniz.


Samsung sesli giriş dili türkçe yapma

Ekran dilini istediğiniz zaman tercih ettiğiniz dille . Yani hiçbir Türkçe içeriğe ulaşmanız mümkün değil. Türkçe söylediğiniz kelimeyi İngilizce telaffuz ederek söylediğiniz . Sayfaları hızlıca . Ana sayfa ekranından, Uygulamalar ekranına erişmek için yukarı veya aşağı hızlıca kaydırın. Kaydırarak Yazma — Parmağınızı . Kullanıcı oyu: - ‎6. Klavye ve giriş yöntemleri bölümünde istediğiniz klavyeyi seçin.


Diller ve giriş ekranında, yazım . Samsung Galaxy SKlavye Seçme Bütün Samsung telefonlarda olduğu gibi Samsung. Kore dilleri dışındaki kullanıcıların ise . Sistem kategorisi altında bulunan Dil ve Giriş menüsüne giriyoruz. DeX ve sesli giriş desteği de sunuyor.


Samsung dil değiştirme yani Türkçe yapma : Aşağıda örnek olarak verdiğimiz cep. Yani Türkçesi dil ve giriş seçeneği. Sık sık veri silme ve yazma işlemi yapmak hafıza kartlarının kullanım ömrünü kısaltır.


Metni sesli olarak girerken, Türkçe (Türkiye) öğesini seçin ve giriş dilini değiştirmek . Klavyeyi Türkçe yapabilmek için : Telefonunuzdan “Ayarlar” kısmına girin. Ayarlar kısmından ise bulmanız gereken şey “ Dil ve giriş ” butonuna tıklayın. Samsung akıllı telefonlarda klavyenin kullanımı oldukça kolaydır ve düzenleme yapmanıza da imkan tanır. Samsung Klavye dili değiştirme, Samsung klavye boyutu değiştirme, akıllı klavye açma ve.


Göktürkçe Türk Nasıl yazılır? Böyle bir durum söz konusuysa birden fazla dil paketi indirip akıllı telefonunuzun klavyesi ile çoklu dil girdisi. Tüketici Şikayetleri. GİRİŞ DİLLERİ kısmında bir dil seçin ve.


Sesli not sistem dili konuştuğunuz dil ile eşleşmezse, cihaz sesinizi algılamayacaktır. Seslendirme Dil değişimi yapmak istediğiniz kullanıcı profilini seçin. Tercih ettiğiniz dili aşağı doğru açılan menüden, Türkçe seslendirme olarak . Bu dillerden birini kullanmak istiyorsanız ve dil yüklenmemişse o dile ait dosyaları yükleyin.


Tuşların üzerine gelme veya tarama modunu . Giriş dilleri kısmında bir dil seçin ve ardından. Bir sesli arama yapmak için üzerine dokunun ya da bir görüntülü arama yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar