23 Aralık 2019 Pazartesi

İnşaat terimleri sözlüğü

İnşaat terimleri sözlüğü

Sık kullanılan inşaat terimleri ile ilgili bir derleme yaparak size sunmak istedim. Yeni mezunlara, şantiyelere ve inşaat sektörüne umarım faydası . Daha önce paylaştığımız ve şimdi genişlettiğimiz, inşaat sektöründe oldukça kullanılan inşaat terimleri sözlüğünü bu yazıda bir araya . Inşaat mühendisliği, Mimari sunum, Mühendislik . Kum, agrega, çimento, su ve belli oranda kimyasal bağlayıcı bulunduran yapı malzemesine . Aşağıda inşaat terimleri ile ilgili pek çok sözlüğe ilişkin linke ulaşabilirsiniz: Asansör terimleri. Aydınlığı bir yere yöneltmek ve ışığın doğrudan doğruya gözlere vurmasını önlemek için kullanılan lamba . Aderans:Bir boya özelliğidir.


İnşaat terimleri sözlüğü

Kuru film tabakasının yüzeyler üzerinde kabarmadan, ince tabakalar halinde . Nizameddin İbrahimoğlu. NŞAAT TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası. Abak: Betonarme hesaplarında formüllerde kullanılmak üzere geliştirilip hazırlanmış faydalı tablo ve grafikler. Yayınevi: Saypa Yayın Dağıtım.


KOMİTE ÜYE LİSTESİ. Dostu Malzeme Komitesi. Sözlüğün hazırlanmasına katkıda bulunan;. Blue Brick = Mavi tuğla,az oksijenli alevde pişmiş ,mavi renkli çok dayanıklı tuğla.


İnşaat terimleri sözlüğü

Common Brick =normal tuğla, adi tuğla. Yazar, : Ünal Akçalı. ANA SÖZLEŞME Mal sahibi ile doğrudan yapılan sözleşmedir. Bu sözleşme inşaatın bölümlenmesine bağlı olarak bir veya birden fazla sayıda . Makalenin kaynağı : . Değerli Müşterilerimiz;.


Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren gün içinde Kitapsec. Napolnova Demiriz: Libros en idiomas extranjeros. Ancak inşaat , emlak ve osmanlıca tapu terimleri alanında eklemek istediğiniz yeni kelimler olur ise iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. A helpful glossary containing the meanings of terms in the construction field. META: İnşaat Maliyeti yani yapı inşaatı ve gelişimi süreci sonunda oluşabilecek bina maliyeti kapsamında bilgiler.


İnşaat terimleri sözlüğü

Yapı Malzemesi Nedir? Abrams- coneAbrams konisiAbrams- . EN- This is a building construction dictionary in the German, English and Turkish language, . Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar