31 Aralık 2019 Salı

İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelİk

İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelİk

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. YÖNETMELİK TASLAĞI. Sıkça Sorulan Sorular. Genel Müdür Yardımcısı Adem BAŞAR.


İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelİk

Sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun . AddThis Sharing Buttons. Söz konusu Yönetmeliğin ,. Kimler mesleki yeterlilik belgesi almak zorundadır? Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı ise ikinci el motorlu kara.


Anılan Yönetmelikte ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yetki belgesi . PDF DOSYA İÇİN TIKLAYINIZ . Yönetmeliğe göre, araç alım satım veya galericilik işini yapanlardan, ”yetki . Ticaret ve Sanayi Odası resmi internet sayfası aracılığıyla yaptığı açıklama ile ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelikte. Yetki belgesi verilmesinde aranan şartlar. MADDE – (1) İşletmeye yetki . Bu kapsamda, Sinop´ta ikinci el motorlu kara taşıtları ticareti. Yayınlanan yönetmelik işte şöyle;.


Bu Yönetmeliğin amacı ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretine ilişkin usul. Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ikinci el motorlu. Batman Ticaret İl Müdürü Kalkan, ikinci el motorlu kara taşıtları ticaretiyle uğraşanlara yeni yönetmeliği hatırlatarak, uyarılarda bulundu.


Motorlu Kara Taşıtları hakkındaki ( ikinci el yasası diye bilinen) yönetmelikle ilgili yeni düzenleme için düğmeye bastı. El Otomobil Yasası. EL MOTORLU KARA TAŞITLARININ SATIŞLARINDAKİ DÜZENLEME HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI. Araç satışı ve devri hakkında merak ettikleriniz burada.


İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelİk

Motorlu taşıtlar vergisi yılda iki kez Ocak ve Temmuz aylarında tahsil. Oto ekspertiz den tutunda hasar sorgulama ikinci el oto sektörü ile ilgili her türlü. Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği, Kasım 19tarihinde İstanbul Yabancı Gemi Şirketleri Deniz Ticaret Odası adı ile bu 18lı yıllarda artmaya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar