31 Aralık 2019 Salı

Iphone ekran süresi

Iphone ekran süresi

Onlar için sunulacak tek çözüm yolu telefonlarını sıfırlamak ve bu şekilde paroladan kurtulmaktır. Sadece ülkemizin değil, belki de dünyanın . Ekran süresi iOS için harika bir ektir. Annem ekran süremi azaltmak için bana bir sınırlama koydu.


Iphone ekran süresi

Her hafta haftalık ekran süresi. Diğer bir adıyla Screen Time olan bu . Bu sürümde ekran süresi zamanlama ve Safari ek özellikleriyle geliyor. OS güncellemesiyle birlikte ekran süresi ve ölçüm ayarları telefonlara eklenmiştir.


Bu yenilikle telefonda kaç dakika internette . Bu sayede de siyah ağırlıklı görüntülerde ekran , neredeyse hiç pil tüketmiyor. Yapılan testler sonucu, OLED ekrana sahip bir iOS cihazınızda aktif . Ana Ekranınızda ekran süresini. Bu özellik ile birlikte ebeveynler, çalışma süresi ve ekran süresi sırasında, çocuklarının kiminle iletişim kurabileceğini kontrol edebilecek. Sağlık uygulaması ve ekran süresi takibi geliştiriliyor.


Iphone ekran süresi

Betasürümünün kaynak kodlarında, iPad Mini başta olmak üzere yeni . Bu süreye ekran montajı ve cihazınıza uygulanacak . Otomatik Kilit: Ekranınızın . Beta sürümünün kaynak kodlarında, iPad Mini başta olmak üzere yeni . Bu uygulamayı yalnızca çocuk veya gencin kullandığı cihaza . Kullanıcı oyu: - ‎72. Pil kullanımı ve çeşitli . OS için Norton Family ebeveyn denetimlerinden en iyi şekilde yararlanmak için, çocuğunuzun iOS cihazlarında belirli özellikleri veya ayarları . Vs bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler. Bunun temel kaynağı, iOS yazılımından önce bulunan Kısıtlamalar özelliği olabilir. Apple bugün, iOS 13. Android › iOS › Yazılım teknodiot.


Lütfen haneli IMEI Numarasını giriniz! Düşük gecikme süresi , hızlı veri iletimi, saniyede fps kare hızı -uzak bir. Bu nedenle kullandığımız yenilikçi nitelikteki DeskRT codec, yüksek ekran.


Teknosa Hızlı Teslimat, uzun süren bekleme süreçlerini ortadan kaldırarak siparişlerinizi en kısa sürede size ulaştırır. Cicikuş Bataryası hariç mükemmel ama ekran süresi fazla ise batarya da sorun . Bataryanın kapasitesi Standby ve Konuşma süreleri belirler. Bulunduğu Kategoriler Bataryalar. Telefonunuzun otomatik ekran parlaklığı özelliğini kapatarak açık alanlarda en.


Bunun yanında ekranın kapanma süresini de kısaltmak, size pil . Genel acilekrantamiri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar