13 Aralık 2019 Cuma

İdefix ekitap

İdefix ekitap

E - Kitap kategorisinde yeni, çok satan, en iyi ve tüm E - Kitap seçeneklerine indirimli olarak ulaşıp, hemen sipariş verebilirsiniz! Satın aldığım e -kitaplarımı nasıl okurum? Kobo işbirliği sayesinde artık milyonlarca kitap dilediğiniz zaman sizinle!


İdefix ekitap

Size özel hazırlanan E - Kitaplar ile hemen avantajlı fiyatlarla sipariş verin! Hemen ekitap projesi kitapları satın almak için tıklayın! Ekitap şikayetleri için tıklayın! Maalesef mobil şube de kitapların yanında e - kitap yazısı yok. Sistemin e - kitap aldığımı algılaması, kargo ve benzeri bilgileri sormaması daha iyi bir alışveriş . See more ideas about Books, Celebrity books, My books.


Devrim niteliğindeki bu gelişme ile e - kitap meraklılarına dijital kitap okuyucu sunuluyor. Türkiye merkezli online alışveriş sitesi idefix. Türkçe içeriğe yatırım yapıyor.


İdefix ekitap

Biz de sizlere e - kitap satın alabileceğiniz web adreslerini derledik;. Idefix tamamen yerli olmakla beraber Doğan Medya grubuna ait bir . Ayrıca bu epub dosyaları drm koruması . Tuba Karatepe moderatörlük yapacaktır. Bu oturumda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Erkan Saka, İdefix Direktörü Bora . Türk işi bilim kurgu kitapları indirimli kampanyası başladı. E - kitap kategorisi bulunmaktadır.


Tüm Kitap , Müzik ve DVD ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz, çok satan ve yeni çıkan kitaplara ulaşabileceğiniz tek adres. Kitabı PDF Formatında Ücretsiz Olarak Okumak ve Dilerseniz Bilgisayarınıza İndirmek İçin Linki Tıklayın. Bugün Müslümanların . Tek Yerden Sitede Yayın Yapma Hazırlamış olduğumuz eserimizi DR ve İDEFİX sitelerine tek tek yüklemiyoruz. Bunun yerine KOBO e - kitap platformuna . En Popüler Psikoloji Kitapları.


İdefix ekitap

Kitap, kitap odaklı bir sosyal kataloglama ve sosyal ağıdır. Akış sayesinde takip ettiğiniz okurlar, yazarlar ve kitaplar ile ilgili son güncellemeleri takip etmenizi. Dijital Yayıncılık E - Kitap. Kullanıcı oyu: - ‎16.


Aylık Dergi en uygun fiyatlarla idefix. Havas dua hazinesi ebook ekitap e - kitap e-book indir download bedava Havas, dua,. Toplam şiir kitaplarının beşte birini oluşturan yirmiden fazla çocuk kitabı ,. Bestami Yazgan, Bayramlık Muhabbetler e konuk oldu.


Na hazırlıkta en yeni yardımcı kitapları en uygun fiyatlara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar