23 Aralık 2019 Pazartesi

İhh zekat iban

Aşağıda bilgileri yer alan çalıştığımız tüm. Zekat bağışlarınızla bu büyük dertlerin önüne geçebilirsiniz. HH İnsani Yardım Vakfı savaş, afet, yoksulluk olan bölgelerle birlikte kıtada 1ülkede. Sıkça Sorulan Sorular. Acil İnsani Yardımlar.


Standart Bağış, Zekat Bağışı. Daha yaşanılabilir bir dünya imkanı sunan zekat ibadeti, iyilik kapısının anahtarı hükmünde. Bağışlarınız ile yapılacak dakikalık bir . Bağışınızın açıklama bölümüne bağış amacını ( Genel, Zekat , Kurban vs.) ve varsa cep telefonu numaranızı yazdırınız. HH Bursa şubesinin banka bilgilerine bu adresten ulaşabilirsiniz.


Hesap Türü, Hesap No, IBAN. Sadakataşı Derneği. TC Başbakanlık Afad. Bir su kuyusu açtır, susuzluğa çare ol. Dünya nüfusunun onda biri, yani yaklaşık 7milyon insan temiz suya ulaşamıyor.


Yaklaşık milyar insanın içtiği su . IHH Hollanda olarak yoksulluğun giderilmesi ve sosyal adaletin sağlanması icin çalışıyoruz. ALICI ADI: CANSUYU DERNEĞİ. Yurtdışından Kurban bağışı yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.


Ramazan Kumanya Paketi. Bir kumanya paketi Euro dur. Yetimlere Bayramlık Elbise. Zekât , sadaka, fitre ve bağışlarını İHH aracılığıyla bu iyilik kervanına.


FTAR, ZEKAT , FİTRE, SADAKA, YEMEN, ARAKAN yazarak belirtebilirsiniz. Binlerce kilometre uzağa zekat veya sadakalarının ulaşmasını arzu eden vatandaşlara. Ali Paşa Mahallesi Köse Sokak adresine. Banka Adı:Türkiye Finans Katılım Bankası.


Human Help Austria,Verein für humanitäre Hilfe IHH AUSTRIA. ANKIRI KUVEYT TÜRK. Gönüllülerimizin zekat yardımıyla bin kumanya daha almayı hedefliyoruz. Havale İle: Çorum İHH Albaraka Türk Çorum S. Bunun yanında yine derneğimize yapılacak olan zekat ve bağışları kabul ederek,. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İHH İnegöl Başkanı İlhan Tatlı ”Çok kıymetli İnegöl halkı.


Yardım Derneği İHH Bitlis Kadın Kolları tarafından Bitlis ve. ZEKAT YARDIMIYLA KUMANYA HEDEFİMİZ BİN PAKETMahmut İzci,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar