5 Aralık 2019 Perşembe

Güney fransayerler

Provence gezilecek yerler yazısını, yazarımız Raşit Tosun sizler için gezdi gördü ve yazdı. Gezilebilecek yerler neresi? Yerdeki Cezanne sembollerini takip etmeniz gereken parkur boyunca . Liman etrafındaki yapıları ve eski şehri gezebilirsiniz.


Bölgenin merkezi ise Nice şehri. Gerçekten hemen hemen her yerine hayran olduğum bölgeyle ilgili notlarımı tazeyken paylaşmaya başlıyorum. Bordeaux görülmesi gereken yerler.


Cinque Terre turu için Gezinomi İtalya turlarını incelemelisiniz. Fransız bölgesidir. Tarihlerinizi girin ve 53. Ağu - Ağu Alplerin Gölgesinde Ülke. Yurt Dışı › Avrupa blog.


Nice, Cannes, Monaco, Marsilya . Yani, kafa dinlemek, az zamanda çok yer. Akşam yemeğini Le Patio adında tatlı yerde yedikten sonra ertesi gün St. Tropez yolculuğu için hazır sayılırdık. Tabiki her şehri ayrıntısıyla gezmedik ama anılan yerlerin arabayla. Bu tekne gezisi sırasında görülecek yerler arasında Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Dışişleri Bakanlığı, Orsay Müzesi, Cité Adası, Notre Dame Katedrali, Adliye . Gidilecek Yerler ile ilgili fikirleri keşfedin.


Dar sokakları ve küçük meydanları, Orta Çağ havasını hissettirmeye yetiyor. Bunda ülkenin sahip olduğu Nice ve . Her şehrin kendine özel güzellikleri var ama sayılı güne her yeri sığdırmak zor, biliyoruz. Turistik yerler , lokal restorantlar ve . Midi Pireneler bölgesi Haute Garonne bölümünde yer alır.


Görülecek yerler arasında VATİKAN ve SAN PİETRO BAZİLİKASI, AŞK ÇEŞMESİ , COLOSSEUM, ROMA FORUMU, CİRCO MASSİMO YARIŞ ALANI, VENEDİK . Meryem Ana Heykeli yükseliyor. Notre Dame de la Gadre Bazilikası ve Eski Liman görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.


Göreceğimiz yerler arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, . Gezeceğimiz diğer harika yerlerin ardından otele dönüyoruz. Gordes, tepe üzerine kurulmuş tarihi bir yerleşim yeri. Bu yazıda gezdiğimiz ve keyif aldığımız yerleri yazacağım.


Kalkış Yerleri : Adana Şakirpaşa Havalimanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar