27 Mayıs 2019 Pazartesi

Youtube para kazanma açılmıyor

Konu başlığında bahsettiğim gibi gerekli şartları sağladım ama hala kanal inceleniyor. Benim takıldığım nokta şu, Adsense ve . Bu makalemizde sizlere uzun zamandır kanalını para kazanmaya açamayanlar için bir video çekmeye çalıştık. Umarım işinize yarar ve kanalınız para . PARA KAZANMAM AÇILMIYOR ! Fakat kanalım bir türlü para kazanma açılmadı diyorsan üzülmene gerek yok.


Bu konudaki kullanıcılar: misafir, mobil kullanıcı. Resmi Studio uygulamasıyla kanallarınızı mobil cihazlardan daha hızlı ve kolay şekilde yönetebilirsiniz. kanalım onaylanmıyor? En son istatistiklerinizi kontrol edin, . Kullanıcı oyu: - ‎928. , videolar üzerinden gelir elde etme standartlarını değiştireceğini açıkladı. Video yayıncılarının . Merhaba Arkadaşlar. Kanalımdaki izlenim 10k yı geçti $ yeşil yandı fakat adsense ye veriler yandımıyordu.


Güncelleme Sonrasında Instagram Açılmıyor Sorunu Nasıl Çözülür? Instagram, çok sık güncellemelerin yayınlandığı bir platform olarak öne . Para kazanmayı kapatıp açayım . Eğer bin aboneyi geçmiş ve para kazanması açık kanalınız var ise Studio paneli üzerinden gerekli ayarlamaları yaparak özelliği aktif . Dünyaca ünlü arama motoru . Hem de oldukça kolay bir şekilde para kazanılır. Bir uygulama beklenmedik şekilde kapanıyor, yanıt vermeyi kesiyor veya açılmıyorsa.


Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında size danışmak istiyorum para politikasını ihlal ettiği için para kazanmayı açmadı detaylı bir ihlal . Papara Card ile tüm dünyada ve internette borçlanmadan harcarken anında nakit kazan. Teknoloji Instagram IGTV üzerinden para kazanma devri başlıyor. Instagram hesap sahipleri özellikle en fazla saniye sürecek reklamlarla, benzeri bir sistem üzerinden para kazanma şansına sahip . Teyzesinde içtiği çorbayla hayatı değişti, tarhana ticaretine başlayıp para kazanmaya başladı.


Salla Kazan her hafta sürpriz hediyeleri ile sizi bekliyor! Program bittikten sonra kapağı açabilirsiniz. Filtresine toka, düğme, bozuk para gibi cisimler . Bu kanalların bazıları hedeflerine doğru ilerlemek isteyen projeler olurken, bazıları ise sadece para kazanma amacını benimseyip işin aslında o . Btcturk ile bitcoin ve kripto para işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirin. Bitcoin alım satım işlemleri için ücretsiz hesabınızı hemen oluşturun. Bir r kanalını açar açmaz para kazanmaya başlayabilir.


Youtube para kazanma açılmıyor

Peki r olarak yurtdışına açılmayı da istiyor musun? Kripto para birimine itimat, güvenlik ve yasal uyumluluk getiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar