30 Mayıs 2019 Perşembe

Ev yapımı davetiye

Chameleon-Manual-Screen-Printing-Press_T- Shirt -Screen-Printing- . Haiwn tişört baskı makinesi serisi ürünler için kullanılan endüstriyel . Guangzhou, Çin profesyonel t shirt baskı makinesi fiyatları üreticileri ve tedarikçileri bulun. Fabrikamızdan satılık ucuz tişörtlü baskı makinesi fiyatlarını satın alın. Tekstil baskı makinaları, geniş ürün yelpazesi ile siz değerli.

Arkadaşlar ben t - shirt tasarım ve baskı işine girmeyi düşünüyorum. Made of 1 cotton. Our model is 185cm . Washing instructions. Brother GTX VE GTBaskı makineleri boyası ve kimyasalları, OECO-TEX Class ve GOTS ( Organik Ürün Baskı Sertifikasına Sahiptir. ) tshirt baski makinesi.


Lütfen bu ürünü piyasadaki emitasyonlar ile . NOCAI UV BASKI MAKİNASI. Süblimasyon Baskı da Sorunsuz Çözüm !

Yerden tasarruf sağlayan tasarımıyla Tekstil Baskı dünyasına canlılık getiren RICOH Ri . CE onaylı dijital tekstil t - shirt baskı makinesi düşük fiyat ile satılık adtg tişört yazıcı ürün Açıklaması 1. N TSHİRT BASKI MAKİNESİ. Daha önce dijital tasarımda çalışmışlığım var ama baskı işine ilk defa gireceğim. KİNCİ EL DİJİTAL KOYU ZEMİN TİŞÖRT BASKI MAKİNESİ. Handprinted t - shirt , intense contrast and easy-going shape that would appeal to. Tişört baskı makinesi fiyatı, 3d tişört baskı makinesi fiyatları, dijital tişörte baskı makinaları fiyatları.


Otomatik tişört baskı sistemleri ve makineleri transfermatik te . RİCOH Rİ 1İLE KUMAŞA VE TEKSTİLE BASKI YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY. Negatif Basınç Sistemi. Dijital kontrol basınç göstergesi.


Endustriye baskı kafaları ve yüksek hızı. Kullanıcı dostu kontrol paneli. Adtg yazıcı için t-shirt ürünler Avantajı 1. OK TEMİZ VE TİTİZLİLİKLE . Baskı kafası da geliştirilen modelde, UltraChrome DG mürekkep ve Garment Creator yazılımı kullanılıyor.


Tshirt Baskı fiyatları, tshirt baskı modelleri ve tshirt baskı çeşitleri burada!

Tıkla, en ucuz tshirt baskı seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Baskı Genişliğine sahip Konica Minolta Baskı Kafası ile Saatte 200m² Baskı Hızına ulaşan kurutma sistemli tekstil baskı makinesi. Baskı Kafası sıfır değiştirilerek verilecektir. Kendi Orjinal rip yazılımı ve Dungle ı mevcuttur.


Baskı Makinaları (Tekstil) Satılık İkinciel Sahibinden, İstanbul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar