22 Mayıs 2019 Çarşamba

Poliüretan köpük

Tıkla, en ucuz poliüretan köpük seçenekleri ayağına . Polietilen, poliproplen, silikon ve teflon dışında tüm yapı elemanlarında yapışma. Havanın nemiyle kürleşen çok amaçlı poliüretan. ZOBEDEL tarafından yüklendi poliüretan köpük - ekşi sözlük eksisozluk. Derby çok amaçlı poliüretan köpük , nemle genleşen ve kürleşen tek komponentli bir aerosol poliüretan köpüktür. Isı su ve ses yalıtımında inşaat, depoculuk, hayvancılık, tesisat ve denizcilik sektörlerinde profesyonel çözüm noktanız.


EPOX PU KÖPÜK , nem ile genleşip kürleşen, tek komponentli, poliüretan bazlı dolgu ve montaj köpüğüdür. Her bir aerosol teneke, pipet yardımıyla kullanım için. Beraberindeki uygulama pipeti kolay ve pratik kullanım sağlar.


Tam kuruma saat içerisinde gerçekleşir. Fazla malzemenin kesilmesi . Yüksek verimli, çok amaçlı aerosol poliüretan köpüktür. Poliüretan köpük uygulamasında üst kısım dakika içerisinde kurur. Montaj, dolgu, izolasyon, yalıtım ve yapıştırma işlevlerinde . Kapı ve pencere kasalarının . REFERANS STANDARDI: Bayındırlık poz. Bu denli çözüm sağlayan başka ısı izolasyon ürünü yoktur.


Poliüretan köpük

Sprey poliüretan köpük söylenenin aksine su izolasyonu kesinlikle sağlamaz köpük . A kompenant izosiyanatlardan . Yüksek enerji tasarrufu sağladığı kanıtlanmıştır. Eski yapılardaki çatlak ve aşınmaların tamiri için idealdir. Sepetinizde ürün var). Alışveriş sepetinizde ürün . Merdane ve otomotiv süspansiyonlarında bu tür köpükler kullanılabilir. Köpük ihtiyaçlarınızda size nasıl yardımcı olabileceğimizi bize bildirin.


Uygulama kolaylığı sayesinde kısa sürede izolasyon sağlanır. Kalitede ve fiyatta tasarruf. Basit ve maliyeti uygundur. Tek komponentlidir. POLİÜRETAN SERT (RİJİT) KÖPÜK. Sert poliüretan köpüğün mükemmel ısı . Contractors choose Graco spray .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar