24 Mayıs 2019 Cuma

Mondial rx3i evo kullanıcı yorumlari 2019

Yağı değişti,filitreler temızlendı,Gevşeyen cıvatalar sıkıldı,Debrıyaj kolu ayarı yapıldı,Su kontrolu yapıldı. Yağ olarakta Castrol kullanıldı. Heves kırmak gibi olmasın ama aldığınız motorun sadece görüntüsü enduro. Araziye girmek gibi bir planınız varsa sahip . Fiyat listesi için tıklayınız. Kullanıcı Resmi (Avatar).


Ben kullanıcı oldugum için olumlu yada olumsuz yorumlarımı hiçbir. Modialin bu modeli. Kararım rx3i evo oldu. Point den nakite özel.


Akakçe alışverişçiler için ücretsiz bir fiyat bilgisi servisidir. Servis sadece online verilir, . Sen de satılık fiyatlarına, yorumlara , özelliklere göz at. Kayıt Sayısı: Teknik Özellikleri. Mondial RX3i EVO Tahmini Yakıt Tüketim Verileri 3. Tüm Hakları saklıdır.


Motosikletaksesuarlari. Genel Kural Olarak Sitemizden . TL en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. YAN ÇANTA , RX3İ EVO. Kredi Kartı Tek Çekim, : 10TL. Stok Durumu: Stokta Var.


Repeat RX3İ EVO 50. KM SERVİS BAKIMI YAPILDI ! Rx3i Evo Viraj Derlemesi mp3. O fiyat seviyesinde belki biraz kilometre yapmış japon bulabilirsiniz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


MONDIAL RX3i Evo marka aksesuar mı arıyorsunuz? Bilinmesi gerekenler. MONDİAL RX3İ EVO ÖN FREN DİSK BALATASI FA6MONDİAL RX3İ EVO ÖN FREN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar