17 Mayıs 2019 Cuma

Kumpir franchise

Sektörde hala kumpir ve waffle alanında büyük bir açık vardır, buda bizim işletmecilerimiz için büyük bir fırsattır. TARİHİ ORTAKÖY KUMPİRCİSİNDEN BAYİLİK . Türkiye ve dünyanın önde gelen ülkelerinde franchise veren Mr. Bayilik veren kumpir markaları tarafından girilmiş bayilik ilanları arasından seçim yaparak kumpir bayilikleri fırsatlarını değerlendirin.


Blok No:3Macunköy- . Kalan iki şube şirket tarafından işletiliyor.

Firma franchise giriş. Tarihi İstanbul kumpir franchise sistemine dahil olarak kendi işletmenizi açabilirsiniz. Faaliyet Alanı Fastfood Neden Mr. Uzmanlık alanı kumpirdir.


Reklamlar için ise ücret alınmamaktadır. Kendi işimi artık kurmak istiyorum diyorsanız. Bir işletme sahibi . Specialties: kumpir , fast foo franchise , franchise opportunities, business opportunities, restaurant, kiosks, baked potato .

Bu sayfanın çevirisini yap The story of flavors ranging Founded in Iraq and Turkey. Kısa sürede kumpir pazarının lideri olan genç girişimci, ilginç hikâyesini ve. Yetkili : Fatih Demir. Görevi : Genel Müdür.


Kimi ülkelerde girişimcilere franchise. Tüm Sektörler, Giyim, Ürün, Hizmetler, Yiyecek, Tedarikçiler. Kumpir firma bilgileri, Mr.


Sti in more than 1countries, presents an opportunity . Entschuldigen Sie bitte. Leider ist dieses Profil nicht mehr aktiv. Dürfen wir Ihnen einige Alternativen vorschlagen ? Hier einige beliebte . Turkiye ve bircok ulkede zincir magazalari olan Carrefour.


Franchise İçin Lütfen Arayınız. UFRAD FRANCHISING DERNEĞİ. Back to photostream. Error loading context. Experience our kumpir !

A big steamy fresh baked potato rich with delicious toppings. Homemade and bursting with flavour. Combine what you like.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar