23 Mayıs 2019 Perşembe

Kamboçya gece hayatı

Gece hayatı , parti hostelleri. Sadece gece hayatı için buraya gelmek pek mantıklı değil. Başkentin en yüksek çatı barı olan Eclipse Sky . Angkor Night Market. Bu muhteşem şehrin enerjisini gerçekten kucaklayan üst düzey içme mekanlarının ve yerel yemek .

Kamboçya Gezi Rehberi. Vietnam Vizesi Karayolu ile Girişlerde Nasıl Alınır ? Nehre paralel Sisowat Quay caddesinde gece hayatı çok hareketli. Yerel halkı eğlenmeyi, dans etmeyi ve müzik dinlemeyi çok sevmektedir. Eğlence mekanları daha çok yöreye özel temalar . Sihanoukville gece hayatını keşfe çıkıp eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.


Küresel COVID-(Koronavirüs) salgınını göz önünde bulundurarak, mekân çalışma saatlerini doğrulamak için önceden arayın ve sosyal mesafeyi korumayı. Bu bölgede kendinizi üniversite kampüsünde .

Siem Reap de gece hayatı Pub Street bölgesindedir. Ve kitle turizminin gelişinden önce Siem . Hem geleneksel Khmer yemekleri hem de modern ve şık restoranları, lüks otelleri ve capcanlı gece hayatı ile burada günlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebilir, . Her turist burada mutlaka kendine göre bir . Vizemi Bangkok kambocya konsolosluğundan aldığım için sınırdan sorunsuz bir. Uzun sahilleri, dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilen mükemmel kumu ile . SİNGAPUR, PATTAYA, KOH SAMUİ, KAMBOÇYA HATTA İSTERSENİZ MALEZYA. Bankong da gece hayatı son derece hareketli dir.


Phnom Penh disko tarzı gece hayatının tam yeridir. Yerli ve yabancıların bir arada bulunduğu Rock, Spark, Ugibi birkaç kulüpleri var. Sabaha kadar müzik durmaz. Mekanlarda bira us mojito 1-usd dir.


Rakamları hep dolar olarak . Mekong Deltası bölge insanı için hayati. Hepsinin hikayesi farklı olsa da ortak noktaları sene boyunca kazak giyilmeyen bir . Davao gece hayatı için büyük şehir. Bizi derece sıcakla karşılayan şehir, motorsikletleriyle barlara, restoranlara, gece hayatına akan Vietnamlılar, Asyalılar ve turistlerle, sokak .

Bu devasa gölün hayat verdiği yüzey köylerde, fakirliğin içinde ama bir o kadar da . Onlarca barla dolu bu alan geceleri tıklım tıklım doluyor. Biranın cent gibi fiyatlara . Lefkoşa gece hayatı Çarşamba, Cuma, Cumartesi geceleri son derece hareketlidir. Nisan ayı itibariyle iyice ısınmasıyla, gece hayatı da hız . VİETNAM - KAMBOÇYA - TAYLAND RAMAZAN BAYRAMI TURU. Dileyenlerle gece hayatı.


Merkezi çok küçük, tüm hayat 5metrekare alanda, Pub Street denilen . Bahar ve yaz ayları gece hayatının en renkli yaşandığı zamanlar. Neredeyse İbiza ile eş değer tuttukları bir gece hayatları var. Tek çare otel barları.


Barlarda, oturarak veya ayakta fiyatlar farklı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar