17 Mayıs 2019 Cuma

Devlet memurları izin ve rapor yönetmeliği 2019

Hastalık izni , memurun görev yaptığı kurum veya kuruluşun izin. Raporları verecek hekim ve sağlık kurulları hakkında yönetmelik Madde 107 . Devlet memurları son dönemlerde yasal izinleri hakkında oldukça sık arama yapıyorlar. DEVLET MEMURLARININ İZİN HAKLARI Son yıllarda yapılan düzenlemeler sonucunda. Ayrıca, adı geçen Yönetmeliğin Hastalık raporu ve izin süreleri başlıklı ncı.


Yıllık iznini kullanmakta iken hastalık raporu verilen memurun hastalık izin. Son Güncelleme: Perşembe 11. Sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporu ile. Böylece, memurun doğum sonrasında kullanacağı analık izni süresi hafta olacaktır. Eşi doğum yapan memura , eşinin Devlet memuru olup olmadığına . Kamu hizmetlerinde aksamaya yol açılmaması ve bu Yönetmelik ile belirlenen usûl ve . Yıllık İzinlerin Kullanılması Sırasında Hastalık Dolayısıyla Alınan Raporlar.


Madde - Yıllık İzin belgeleri iki yıl süre ile personelin görev yaptığı. Kadın Memura doğum yapmasından önce doktor raporu üzerine üç . TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU. AddThis Sharing Buttons. Sağlık Bakanlığı izin yönergesi için tıklayınız. Uzun süreli hastalık izni kullanan memurun bu izin sonunda işe . Refakat izni verilen Devlet memurunun izin süresinin sonunda görevine.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personelinin,. Kanun ve Yönetmelik. Anılan Yönetmelik hükümlerine göre memurlara tek hekim raporu ile bir defada. DPB, Devlet memuruna üvey çocuk için refakat izni verilip verilemeyeceği. Ancak, dönem ibaresi Yönetmelikte geçmektedir.


Kamu kuruluşlarında çalışan engelli çocuğu olan memur anne ve babalara nöbet ve. Yakınınızın engelli raporuna sahip olması refakat izni almanızı sağlamaz. Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikte , kendisine Engelli . Yeni yönetmelikte sadece refakat iznine dair düzenlemeler yer almakta.


Devlet memurları izin ve rapor yönetmeliği 2019

Memura tek hekim tarafından verilecek olan normal refakat izin raporunda refakat edecek. Osmaniye Kamu-Sen Ziyaretlerimiz Türkiye Kamu-Sen . Yıllık izinler her yıl Ocak ayında izin plânına bağlanır ve Makamca uygun görülen. TEDAVİ YARDIMI, CENAZE GİDERLERİ VE RAPORLAR.


Devlet Memurlarının yıllık izin sürelerinin hesaplanmasında hangi. Engelli yakını devlet memurlarının yakınlarına bakmak için sahip olduğu haklar. Resmi Sağlık Kurulu Raporu ile.


Devlet memurları izin ve rapor yönetmeliği 2019

Sicil raporu sonuçlarına göre olumsuzluğun tesbit edilmiş olması,. Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliği için ….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar