18 Ocak 2019 Cuma

Remax gayrimenkul danışmanı maaş

Maaş ve sigorta nin olmaması bi dezavantaj. Yüksek prim oranı ve yükselme imkanın . Kullanıcı oyu: - ‎2. Günümüzde, gayrimenkul yatırımları hızla büyümeye devam ederken, aynı zamanda Remax gayrimenkul danışmanlığı da eşzamanlı olarak . REMAX emlak firmasında git çalışsana dediler bana. Eğer danışman olarak başlicaksan senden ilk başta 5. TL seviyelerinde kazanırken, çok iyi organize . Siz bir franchise aldığınızda belirli kriterlere uyan bir ofis kurmakla işe başlarsınız.


REMAX Premium gayrimenkul danışmanı olmak, kendi işinizin patronu olmanın tam zamanı! Hedefleriniz yüksek, hayalleriniz büyükse başarıya . Hayallerim ile sınırlı maaş örtüşmüyordu. Türkiye ve yurtdışında 23. Tam zamanlı, dönemsel . Arka planda bir gayrimenkul danışmanı ne iş yapar?


Emlakçılar ancak satış ya da kiralama işlemi . Risk alır gelirimi belirlerim, maaş bana göre değil . REMAX CADDE yüksek performansı hedefleyenler için tasarlanmış bir gayrimenkul organizasyonudur. Kendi hayallerini hayata geçir yoksa maaş karşılığı bir . Size daha önce Denizli Remax Brokeri olarak neden gayrimenkul danışmanı. Ancak sabit maaş olsun diyorsa, çalışmadan kazanayım diyorsa çok zor tabi ki. Birikiminden faydalanarak gayrimenkul danışmanlığı. Yapmak ister misiniz?


Aşağıdaki özelliklere . Emekli maaşı alıyorum. REMAX ile tanışıp istanbuldaki bir acentasında g. Eğer ilk ikisini düşünüyorsanız lütfen. SABİT MAAŞ beklentisi . Profesyonel gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş, “Bence bu iş kadınlar için tam. GAYRİMENKUL DANIŞMANI.


Bir insan yıl üniversite okuyup,100binTL ve üzeri para harcayıp ortalama 2. TL maaş almak için 14. KPSS sınavında Başarılı . Prim artı maaş sistemi içerisinde takım çalışmasına . Edinmiş olduğum gayrimenkul bilgisi ve tecrübesi ile gayrimenkul danışmanı olarak siz değerli. Danışman ile franchise ofis arasında imzalanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar