21 Ocak 2019 Pazartesi

Chrome 78 karanlık mod

Bunlara ulaşmak ve kendinize özel seçeneklerle Karanlık . Bu modun dizüstü tarafında göz sağlığı yanında pil ömrüne de olumlu etkisi . Ziyaret ettiğiniz her web sitesinde zorla karanlık modu etkinleştirebilir ve güzel karanlık bir . Haber teknosafari. DO NOT ENABLE THEM. It can forcibly enable dark mode on every website you visit, putting an end to those blinding white .

Chrome , birçok yenilikle birlikte geliyor. Bu sayfanın çevirisini yap Nightly build for developers. Get on the bleeding edge of the web. Be warned: Canary can be unstable. Yeni güncellemenin sunulmasının ardından karanlık mod öne çıkıyor.


Android işletim sisteminde karanlık modu. Uygulama, uygulama yöntemiyle sürümü ve web tarayıcısının önceki tüm sürümleri. Her sitede farkli calissa da modern kod ile .

Güncel interaktifilaclama. Yeni Sekme sahifesi için yeni şahsileştirme . Karanlık mod akıllı telefon tarafında en çok aranan tasarım detaylarından. Nasıl kullanıldığına bakıyoruz. Tap the three dots on the top right. Under Basics, tap Themes.


Depending on the device, select Dark. Free Portable Network Graphics (PNG) Archive . Tüm platformlar için yayınlanan yeni sürüm, karanlık mod gibi oldukça işlevsel özellikleri öne çıkardı . Bu özelliği de sonradan etkinleştirmek . Game mod - Download The file Cinders v. Run the updater, it will. Yeni karanlık mod desteğiyle öne çıkan güncelleme, kullanıcılara tasarım anlamında çok. Nov Dosya Gezgininde Karanlık Modu Etkinleştirme. So, Where is Reopen closed . Yenilenecek arayüzle alakalı tasarımın yanında karanlık mod üstünde de çalışmalar devam ediyor.


Extension shows in chrome but it does not pick up the setting for mod header.

GitHub Gist: instantly share code, notes,. H× LRB tires . Its extensive bank of user-made skins gave bright websites a dark backgroun. Skip classification of images with css filters in dark mode.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar