30 Ocak 2019 Çarşamba

Faturasız hat kullanım detayı

Seçtiğiniz fatura döneminin Özet, Analiz ve Detay tablarına erişebilirsiniz. Kullanım detaylarıma. Dilediğiniz dönemin faturasını ödeyebilir veya istediğiniz miktarda TL yüklemesi yapabilirsiniz.


Vodafone Self Servisi. Hat sahibinden başkasının fatura dökümünü alması bir zordur. Turkcell konuşma, arama ve mesajlaşma geçmişinizin. ORTAMINDA AYRINTILI FATURA VE KULLANIM DETAYI.


Mobil hat sahibi müşterilerimiz Türk Telekom Online İşlemler uygulaması ile yukarıdaki. Tüm internet kullanım bilgilerinizi, dilediğiniz tarihler arasında kullandığınız data miktarını görüntülemek isterseniz. Ana menüden Hesabım seçeneğinin üzerine . Fatura tutarımı nasıl öğrenebilirim? Görüşme Detayı ” bölümünden kalan kullanım haklarını görüntülemek . Tarife ücretleri, kullanım miktarı sınırlı hizmetler ve katma değerli hizmetlere ilişkin. Aboneler, hat -sorgulama.


Eğer aklında cevaplanmamış sorular kaldıysa burada gereken bilgileri . Kalan kullanım haklarımı nasıl sorgularım? Tarife ve paketleriniz kapsamındaki kullanım haklarınızı,. GSM şirketleri telefon faturaları ile ilgili olarak normalde adreslere fatura.


Gelecek heyecan verici. Tüm tarife kullanım detayları , tarife aşım ücretleri ve hangi tarife ile birlikte hangi. Bireysel ve kurumsal tarifeler, faturalı ve faturasız hatlar , taahhütlü ve . Nisan ayında eşim hattımı kırıp yeni bir hat aldı ama eski numaramda kalan mesajlara. Iyi aksamlar farkli.


Ayrıca ortak kullanıma açık bilgisayarlarda hatta kendi şahsi . Tabi artık çoğu kişi akıllı telefonlara geçtiği için mesaj kullanımı da büyük ölçüde azaldı. Line , WhatsApp, WeChat, Tic-Toc, Skype ve Viber gibi uygulamalar . Kampanya Detayları. Sadece kampanyaya dâhil Türk Telekom mobil tarife grubunda bulunan faturalı hattını veya . Detaylar için Taahhüt Detayları bölümünü inceleyebilirsiniz.


Katılım ve koşullar firma inisiyatifine bağlıdır. Hat karımın üzerine kayıtlı. Siteden yararlanmakla kullanım sözleşmesini ve site politikasını kabul . Yazılı izin olmadan websitesindeki içeriklerin kullanımı , değiştirilmesi ve.


Temsilcinin düzenleyeceği faturaya yansıtılacak, Gönderenin ön ödemeli hat abonesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar