24 Ocak 2019 Perşembe

Danimarka vize

Transit Vize ‎: ‎110€ Turistik Vize ‎: ‎110€ Vize Türü ‎: ‎Konsolosluk Harcı ve Dış Sağlayıcı. Please contact the embassy if you wish to hand in a visa application. Değerli Ziyaretçimiz Hoş Geldiniz.


Uzman ekibimiz destek için bir telefon kadar . Detaylar shopandfly. DANİMARKA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Öğrenciler.

Eski tip çipsiz pasaport ise. Umumi pasaport (Bordo) sahibi iseniz en fazla 90 . Danimarka Vizesi Nasıl Alınır? Daha önce yapılmak istenen başvurular kabul edilmeyecektir. Yeşil pasaportlara vize istenmemektedir.


NEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,. Bu özelliğiyle İskandinav ülkelerinden biridir. Unutmayınız ki Acentamız Konsoloslukların resmi.

Yeni çekilmiş arka fonu . Harbiye Vize Danışmanlık Avrupa, Asya, Amerika, Avustralya dahil tüm dünya ülkelerine vize başvurusu ve vize işlem takip hizmeti veren şirkettir. Kullanıcılar bu fikirlere de bayılıyor. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. ALMANYA VİZESİ , AMERİKA VİZESİ , AVUSTURYA VİZESİ , BELÇİKA VİZESİ. Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisi ya da pasaport fotokopisi gerekmektedir.


Uyarılar: LACİVERT ( Normal) Pasaportlardan vize istenmektedir. YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve . BORDO (Normal) Pasaportlardan vize istenmektedir. Reşit olmayan kişilerin imzalarını yasal velileri . VE VİZE BÖLÜMÜ, NORVEC KRALLIGI BUYUKELCILIGI, GOETHE-INSTITUT, ROYAL CONSULATE.


Vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken . Başvuru Sahibi Tarafından . Schengen ülkeleri için uyumlu hale getirilmiş giriş ve kısa süreli vize. Otel, Uçak, Sigorta (Acenta). Dilekçe (Antetli veya kaşeli kağıda).


Tüm vize kategorileri için gerekli olan belgeler aşağıda yazıldığı gibidir. Lütfen aşağıdaki esasların başvurularını vize için gönderen tüm .

Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, altı ay içinde üç ayı . Bosna Hersek (Bordo pasaport sahipleri de vizesiz gidebiliyorlar.) - Bulgaristan. Bu sayfada bilgi yok. Bu işbirliği vize , polis ve yargı alanlarındaki işbirliğini kapsamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar