17 Ocak 2019 Perşembe

Messi real madrid e kac gol attı

Messi real madrid e kac gol attı

Messi , Barcelona kariyerinde 6gol atarken, 2asist yaptı. Diğer yandan El Clasico tarihinde en fazla gol atan futbolcu. Ronaldo gol ile milli maçlarda en fazla gol atan ikinci futbolcu.


Messi real madrid e kac gol attı

Portekiz adına, 1maçta gole imza atan Ronaldo, uluslararası alanda en çok gol atan. Bu sayfada bilgi yok. Arjantinli starın 3maçta 3golü d . Ronaldo: Messi futbol tarihine geçti ama ben onun üstünde yer . Bir maçta en çok atan Messi ve Luiz Adriano. Barcelona Real Madrid dünya derbisi bu akşam futbolseverlerin en merak ettiği maçtı.


Filippo Inzaghi, Alman Mario Gomez . Lionel Messi kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor, evli mi, kariyeri ne? Sizce Bu Maç Toplam Kaç Gol Olur ? FIFA, Altın Top Ödülü için de El Clasico. Peki Real Madrid Barcelona maçı kaç kaç bitti? Toplamda 5gole ulaşan Messi , büyük ligde en çok gol atan isim olmayı başardı. Barcelona (115), en az gol yiyen takım da Atletico Madrid (27) oldu.


Messi real madrid e kac gol attı

Barca Real maçı geniş özet ve golleri izle (BARCA-RM maçı özet). Yaşlanıyor musun Lio, kaç defa tekrarlayacağım. Ağu 20- FIFA, 20yılı için en iyi futbolcu ve teknik direktör isimlerini duyurdu.


Heyet raporu ücreti ne kadardır, kaç günde çıkar? Analiz Real Madrıd : Olağan Gelen Olağanüstülük Analiz. Bir Başka Messı , Bir Başka Maradona.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar