25 Ocak 2019 Cuma

Kudüs turu

Kudüs turu

Yurt dışı tatil fırsatı ve erken rezervasyon otel ve turlar için elcitur. Kudüs Turları cazip fiyatlarla seni bekliyor! Kudüs turu fırsatları ile tüm dinlerin kutsal şehrinde bir gezintiye çıkın. En iyi fiyatlarla unutulmaz ve mistik bir gezi Kudüs turlarında sizi bekliyor.


KUDÜS TURU PROGRAMI. Gün : Sabah saat 06::dış hatlar terminali tur yetkilisi ile buluşma. Check in işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Tel . Peygamberler tarihine ev sahipliği yapmış beldeleri Miraç Kandilinde de ziyaret ediyoruz. Müracaatlar Başlamıştır.


Kudüs gezilecek yerler listenizde var ise tercihlerinizi hemen yapmanız için en güzel tur seçeneklerini Geiznomi ile değerlendirebilirsiniz. Pegasus Hava Yolları tarifeli seferleri ile gece. Kudüs birçok dini önem taşıyan noktalara sahiptir.


Kudüs turu

Uçuş tarihlerinde 1-günlük değişiklik olabilir. Organizasyon grup oluşduğu takdirde gerçekleştirilecektir. ARAP ÇARŞISI FARKI İLE.


Kudüs Kampanyasi, Kudüs, Ekonomik Kudüs, ekonomik Kudüs turları, ucuz Kudüs, En uygun Kudüs turu , uygun fiyat Kudüs, Kudus, cevher turizm, cehver tur , . AKKOHAYFA FARKI İLE. TÜM KÜLTÜR TURLARI DAHİL ! Kudüs : Üç Dinin Kutsal Şehrinde Yürüyüş Turu. Tel Aviv Belediye Tam Gün Kudüs Gönderen Şehir Turu.


Kudüs -Yafa-El Halil-Eriha-Lut Gölü–Beytüllahim. Kredi Kartına Taksit Seçenekleri Vade Farksız Taksit. FİYATA DÂHİL OLMAYANLAR: ✖ Öğle yemekleri. Mescid-i Aksa ziyaretleri.


Otel içi ekstralar. GEZİLECEK YERLER: – Kudüs. Kudüs , Bosna, Balkan Turlarımız ile hizmetinizdeyiz. Osmanlı mirası ülkelere İkram turizm ayrıcalığı ile seyahat etmeye ne dersiniz?


Kudüs turu

EROL BODUR REHBERLİĞİNDE). Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın! Rezervasyon ve daha fazla Bilgi icin Tel. Her karışında insanlık tarihinden izler taşıyan, Tarih boyunca farklı kavimlere ve peygamberlerine kucak açan, Nice Allah dostlarını bağrına . Kişilik Oda Kişi Başı Fiyat.


GECE – GÜN ÖRNEK TUR PROGRAMI. Gün ( Perşembe): İstanbul Sabiha . Sefir Turizm, Hac, Umre, Kudüs bağlantılı Umre, Mekke, Medine, Ürdün, Mısır, Bosna Hersek. Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde saat. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar