2 Kasım 2018 Cuma

Susam teknİk şartnamesİ

Tahin miktarı en az 5 yağ miktarı, susam miktarı yağı olarak en az 2 protein . Adresimiz ihalerapor. SUSAM ,BEYAZ TOZ BİBER,İSOT,ZERDEÇAL,SARIMSAK TOZU,KARBONAT, LİMON. Tesis ve İşletmeleri.


Susam yağı en az olmalıdır. Tahin helvanın yapımında susam yağı dışında başka yağ kullanılmayacaktır. Piyasanın en iyisi birinci kalite, Tip un, ayçiçek yağı, maya, tuz ve susam kullanılmış olacaktır. TL ( Yüztürklirası) bedelle Fabrikamız Ticaret Müdürlüğünden temin edilebilir.


Ofis tip ticari şartnamesi ve ihale ek . Bu sayfada bilgi yok. Yağlarda pamuk yağı, mineral yağlar, susam yağı, esterleşmiş yağ gibi yabancı. Toplam tahin miktarı . Egitim öğretimin yapılmasına engel olacak teknik. Ayçiçek yagi, maya, tuz ve susam kullanılmış olacaktır. Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz.


Detaylı bilgi için tıklayınız. Upload › Dosya › 050. GIDA GÜVENLİK ŞARTNAMESİ : TÜRK GIDA KODEKSİ ve BAHARAT . Ekmekler temiz tepsilerde pişirilmiş ve alt kısımlarında susam vb.


Laboratuaı tetkikinde malzemelerin teknik şartnamede istenilen şartlarda olma-. TEKNİK ŞARTNAME METNİ. Pedaliaceae) türüne giren bitki tohumlannın . Kavrulmamış, paketlenmiş.


Kiralanacak arazilerde sebze bitkileri grubu, susam , soya, yerfıstığı, nohut, mercimek, gibi. Gıda Olmayan ürünler. Teklif Edilen İş İle İlgili Bilgiler. Yukarıda belirtilen malzemelerin en az.


TEKLİFLERİNİZİ ONLİNE VERMENİZ . Kımız Şartnamesi. Süt ve sütlü ürünler. Teknik yönetmelik konusu süt ve. Kendine özgü olmalı, kötü koku olmamalıdır.


Bu teknik şartnameye uygun olmayan ürünler iade edilir. Açık sarı - bej renkli, kendisine has görünüşte . Yeni proseslerin kurulumu ve eksikliklerinin giderilmesi, kalıp ve hatlar için tasarım ve teknik şartnamelerin. YÜKLENİCİ tarafından teknik şartnamede yer alan konularda İDARE tarafından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar