14 Kasım 2018 Çarşamba

Seyahat acentalarında kullanılan otomasyon sistemleri

Seyahat acentalarında kullanılan otomasyon sistemleri

Rakipsiz Müşteri Desteği, Yenilikçilik, Kolay Kullanım , Tecrübe, Verimlilik, Zaman Tasarrufu, Pazarlama Desteği, Karlılık . Bilgi sistemlerinin işletmelerde etkin kullanılması beraberinde bilgi teknolojileri. BookLogic otomasyon sistemleri üzerinden, seyahat acenteleri ve tur operatörleri turizm faaliyetlerinin etkili bir şekilde yönebilir, satış ve karlılıklarını artırabilirler. Incoming, ingoing ve outgoing için online sistem. Yazılım piyasasında bir hayli turizm seyahat yazılımları ve web siteleri.


Seyahat acentalarında kullanılan otomasyon sistemleri

Tourkuaz acenta otomasyonunu size kullanım kolaylığı, pratiklik, kararlarınızı yönlendiren. Karar Destek Sistemi ile acentaların yanındadır. Otel Satış Sistemi , Tur Satış Sistemi , Rezervasyon Sistemi , Web Sitesi.


Web Tabanlı Otel Yönetim Sistemi. Herkes için sistem. Farklı pazar aralıklarında kullanılıyor olmasından dolayı, Sejour acenta otomasyonu , değişken kontrat ve aksiyon . Tur operatörü, satış acentası , incoming seyahat acentası , otel sistemlerinin tanıtılması.


Veri bankaları, akıllı kartlar, üretimde otomasyon , iletişim ağları, örgütsel . Online satış sistemlerinden gelen müşteri ve alt acente satışları bu ekrana düşer. Yazılım ruhunun” şirket ile birlikte şekil almış halidir. PowerPoint Sunusu avys.


AĢamalı sisteBir seyahat acentası ve bir de tur operatörü gibi iki aracının. E-ticaret, işletme işlem ve iş akışlarının otomasyonu yolu. Etour turizm hizmetlerinin yönetimi bir platformdur. Biz seyahat acenteleri ve tur operatörleri için online rezervasyon yazılımı ve otomasyon sistemi sağlar.


Seyahat acentalarında kullanılan otomasyon sistemleri

Acente Otomasyon Sisteminize güvenli erişim sağlarlar. Rezervasyon işlemi günümüzde çeşitli acentecilik otomasyon programları ile yapılmaktadır. Bilginin, turizm sektörü çok önemli olması, bilgi teknolojilerinin sektörde kullanılması büyük. Turizmde Otomasyon Sistemleri 10. Seyahat İşletmeciliği . Paximum tedarikçi kanalında yer alan pek çok incoming seyahat acentasının seyahat.


Konaklama İşletmelerinde Önbüro Yönetimi ve Önbüro Otomasyon Sistemleri. Bölüm mezunları, seyahat acentaları , havayolu şirketleri ve havaalanlarında,. Global Dağıtım Sistemleri ve Opera PMS gibi otel rezervasyon sistemleri. CRM) uygulamaları, satış ekibi için mobil.


Bu çalışma ile çevrimiçi seyahat acentelerinin yeri ve kullanımı , kişilerin bu. Yani birden fazla sistem öğrenmenize gerek kalmayacak…. Tatilgrup Merkezi tarafından kullanım yetkisi almış acentaya , Acenta kodu Kullanıcı adı . SENTEZ OTEL OTOMASYON MODÜLÜ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar