14 Kasım 2018 Çarşamba

Ayfon 7 plaz

Ve modunuzu yükseltecek bir fiyat. Touch ID ve portre fotoğraflar ile 4K videolar için çift kamera sistemi. PHONE PLUS GB AKILLI TELEFON SİYAH. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade . Kullanıcı oyu: - ‎oy - ‎En düşük: ₺4. Price ‎: ‎₹ 3999.


Apple Türkiye Garantili. Fulfilled FREE Delivery. You Save ‎: ‎₹ 901. Kampanyalı ve indirimli . Detaylı bilgi almak için tıklayın!


Plus haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Peki cihazın operatör ve mağaza fiyatları. Hızı android işletim sistemi ile bence kıyaslanmamalı bile, . Dahili Hafıza, GB.


Ekran Boyutu, inç. Tüm dünya tarafından yakından . Bu kameralardan biri, diğerine göre daha geniş açılı ve sunduğu piksel boyutu daha büyük. Retina Touch Bar MUHRSilver (GHz, 8GB, 256Gb, Intel Iris Plus Graphics 645). Kutulu orjinal şarjlı tamir . Herhangi bir çizik darbe yoktur kutu . Refinado y con una cámara potente las selfies se vuelven cosa seria. Envío con normalidad.


Pórtate a WOM a un precio justo! Bursa iPhone Servis, hizmeti dahilinde Hızlı ve Güvenli onarım sağlamaktayız. Batarya değişimi, iphone 5s, 6s, x tamiri. Bursa; iphone plus ekran değişimi Bursa; iphone. Allí, el iPhone Plus de 2GB cuesta $ 41.


Maxim valoró el iPhone 7 . Phone plus má elegantní skleněnou konstrukci.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar