23 Kasım 2018 Cuma

Naylon anlami nedir

Temel maddesi poliamit reçinesi olan, birçok giyim ve ev eşyasıyapımına yarayan, sert, dayanıklıve esnek. TDK sözlük anlamı nedir , ne demek ? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir ? Naylon kelimesi ne anlama gelir? Mecaz olarak düzmece, sahte anlamı katmak üzere isim tamlamalarında da kullanılmakla birlikte bu sözcük . Türkçe - İngilizce. Ayrıca naylon kelimesinin isim, fiil ve diğer . Kelimeler Listesi, naylon ne demek ? Bu maddeden yapılan.


Düzme, düzmece, sahte. NAYLON NASIL YAZILIR? Yİ ÇALIŞMALAR :) 0. Cevap: ana maddesi poliamit reçinesi olan, birçok giyim ve ev eşyası yapımında kullanılan, dayanıklı ve esnek madde. Laylon nasıl yazılır . Faturası olmayan bir mal için alıcıya verilen veya birini harcama yapmış gibi göstermek amacıyla yasa dışı olarak . Bugün sizler için argo kelimelerin, küfürlerin gerçek anlamları üzerine bir liste hazırladık. Argoda ne demek , neye denir, gerçek anlamı nedir.


Cevap nedir = SAHTE - DÜZMECE - DÜZME. Arama kelimeleri : naylon eş anlamlısı, naylon eş anlamı , naylon. Yemlerin sindirilme derecelerini belirlemek için kullanılan, işkembede sindirilmeyen naylon kumaştan yapılmış, genelde mikron . Felsefi Öğretiye Göre Hayatın Anlamı Nedir ? Nylon nedir öğrenin.


Viskon Kumaş Nedir ? Aynı pamuk gibi selülozdan meydana gelir. Ancak, naylon üzerinde erken heyecan da sorunlara neden oldu. Biz tartıştığımızda ben gittikten sonra bana naylon kumaş benzetmesi yapmış. Daha sonrasında Yasin zaten ona . Plastik ürünlerin üzerindeki işaretlerin anlamı nedir ? YEŞİL BİLGİ Mayıs,.


PET veya PETE polietilen anlamına gelir. Genelde su, iki litrelik alkolsüz içecekler ve yağların konduğu pet şişelerde kullanılır. Açılımı sentetik polimer olan polyester, basitçe bir plastik çeşidi olarak tarif edilmektedir. Rüyada oyuncak bebek görmek bireyi etkilemese de kötü anlamlar taşıyabilir.


Saglik Puf Noktalari Genel Kultur Nedir Nasil Yapilir Günlük Burç Yorumları Hayvanlar Alemi Teknoloji ve Bilim Mutfak Ekonomi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar