26 Kasım 2018 Pazartesi

Ayaklı zımba makinası

Satılık İkinciel Sahibinden, İzmir. Tel Dikiş, kağıt delme makinesi, zımba , kollu zımba , ayaklı zımba , motorlu zımba , Çift Kafa Matkap üretimi, Şelale Makinası , Spiral Cilt Makinası yapmaktadır. Autoplay When autoplay is. Vade Sistemimiz Tüm Kredi Kartlarına 9 . Güzelyurt içinde, ikinci el satılık Perfaraj, zımba makinası , ayaklı zımba - adaorganizasyon tarafından Güzelyurt içinde paylaşılmış Perfaraj, zımba makinası , . SERVİS ve YEDEK PARÇA GARANTİLİ. Ayağın Anatomik Yapısına göre tasarlanmıştır.


Kampanyalı Kw Trio. Masaüstü Spiral Delme Makinası . KDV Dahil: 29₺. Aybakar ayaklı Ferfaraj makinası. Aynı Gün Hızlı Kargo İle Kapınıza Gelsin. Sayfa zimbalama kapasiteli.


ABS Materyal - Metal . Tüm ofis ihtiyaçlarınızı uygun fiyata Nokta Ofis güvencesi ile online satın alabilirsiniz. Rulo Çivi Çakma Makinaları. Mec ayaklı opp-folyo naylon ağzı yapıştırma makinası. Geniş Kasa Stor Perde ve Zebra Perde Mekanizması Seti. Ayaklı Katlanır Vinçler.


Tamamı metal sağlam konstrükiyondur. Filtreleme Sıralama. Cana Sirek Kırtasiye sizlere daha iyi bir hizmet vermek ve en uygun fiyatlarlara satış yapmak amacıyla internet üzerinden hizmet vermeyi amaçlamıştır. Zımba Makinası Kollu. There are 4ads listed under İKİNCİ EL . Kategoriler: Mücellit.


AYAKLI PERFORE MAKİNASI. Güvenli çalışmak için kapak, ayak pedalı ile kontrol, düz veya. Endüstriyel firmalar için tasarlanmış olan, 800mm genişliğinde yapıştırma alanına sahip olan Mercier marka profesyonel tip ayaklı yapıştırma makinesi. Eski çağlarda el ve ayak parmaklarını ezmek ve tırnak yataklarına acı vererek zaman. En Çok Kullanılan Farklı Kafa Aparatı.


Makina üstü dolap gelsin acil ihtiyacımız var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar